Polaris - Music From The Adventures of Pete & Pete (1999)





Polaris, internet alemlerinde bakabileceğiniz çoğu yerde, sadece televizyonda varolmuş bir grup olarak tanımlanır. Aslında durum hiç de bu kadar basit değildir.

Aslen ilk olarak 1984 yılında Connecticut/New Haven'da Mark Mulcahy, Ray Neal, Jeff Wiederschall ve Joel (sonradan grubu bırakır ve 87'de yerine Steven West gelir) tarafından kurulan Miracle Legion, zaman içinde şekil değiştirerek 1993 ve 1996 yılları arasında Polaris halini almış sonra tekrar Miracle Legion olmaya devam etmiştir.

1988'de Mark ve Ray Neal bir süre yalnız kalırlar ancak sonradan gruba Scott Boutier ve Dave McCaffrey dahil olur. İlk başta çok tutulmayıp çok eleştirilen bir grup olsalar da 1992 yılında çıkarılan Drenched albümünden sonra (ki bu yıllar aslında grup için çok çalkantılı geçmiştir) birer Miracle Legion fanı olan Will McRobb ve Chris Viscardi yaratıcısı oldukları Nickoledeon dizisi The Adventures of Pete & Pete'in müzikleri için grubun kapısını çalarlar. Ancak Mark Mulcahy teklifi kabul etmesine rağmen Ray Neal daha önce şirketlerle yaşanan sorunlar yüzünden bu projede yer almak istemez ve teklifi reddeder. Buna rağmen Mark Mulcahy, Scott Boutier ve Dave McCaffrey işe koyulurlar ve dizi için müzik yapmaya başlarlar. Böylece ortaya Polaris çıkar. Grup elemanlarını, ki bir de dizi için birer takma ad edinmişlerdir, Hey Sandy ile her bölüm öncesi ve bir de Hard Day's Pete bölümünde (Ray Neal da katılmıştır) Summerbaby'yi çalarken görebilirsiniz.

1996'da grup tekrar bir araya gelir ve Miracle Legion olarak yola devam ederler ancak daha önce plak şirketleriyle olan anlaşmazlıklardan dolayı Mark Mulcahy, Mezzotint Label'ı kurar ve kendi işini kendi görmeye başlar albümler buradan çıkmaya devam eder. 1999'da ise nihayetinde Polaris'in ilk ve tek albümü olan Music From The Adventures of Pete & Pete çıkar.

İşte böyledir Polaris, Mark Mulcahy ve Miracle Legion'ın kısa hikayesi. Diziyi izlemiş olanlar, müziklerini dinleyen ve bilenler için Polaris asla sadece ekranda kalmış bir grup değildir. İyi günlerle dinleyiniz.


tracklist:

1- Hey Sandy
2- She Is Staggering
3- Waiting for October
4- Saturnine
5- Everywhere
6- Ivy Boy
7- Summerbaby
8- Coronado II
9- Ashamed of the Story I Told
10- As Usual
11- Recently
12- The Monster's Loose



Evet bunu istiyorum!

Not: Cd'den çektiğim için .wma formatında umarım sorun olmaz ama kalitesi 192 kbps.

2 Kişi Yaladı :

fatih | 2 Ocak 2010 05:25

Çok aptalım ben...

Adsız | 2 Ocak 2010 23:11

gracias por los discos subidos!!
excelente blog!
saludos desde argentina!!

Yorum Gönder

.

.

Öpücük