Sigillum S - Studs And Divinity (1989)




















İtalya çıkışlı Sigillum S müziğiyle tanışmama vesile olan bu kaset formatlı albüm beni baştan aşağı süzdü aslında. İlk dinlemem de gayet etkisi altında kaldığım albümü, daha sonraki günlerde de defalarca tükettim. Çok sevdim.

Industrial tadın dayanılmaz hafifliğini, en yakın akrabası olan Noise baskısıyla enfes bir albüm. Kendini tekrar etmeyen kayıtlar yapmayı seven, her kayıtta farklı tadlar, nefesler, birleşlimler ve kategorilere küme halinde girmeye çalışan Sigillum S, bu albümde ki enerjisini hiç bozmadan bir sürü albüme imza atmış ve en son geçen yıl önce çıkardığı albümle halen faal olduklarını bizlere göstermektedir. Eraldo Bernocchi, Paolo Bandera & Luca Digiorgio'dan oluşan Sigillum S olayının diğer albümlerine zamanla atlama yapacağım. Zamanın da Front 242, Clock DVA, Ramleh, Blackhouse, Dive, Shock Corridor gibi projelerin de albümlerini basan label Minus Habens kotarmış bu albümü.

Yepyeni yazarlar almaya devam ediyoruz. 3 Yeni yazarımıza hoşgeldin partisini içimiz de düzenlerken, yazar kapımızın açık olduğunu belirtir, bana ulaşmanızı yeğlerim. Her şey ne için ? Her şey paylaşım ve yol göstermek için.. Yaşasın müzik yemek.


Sigillum S /Offical Site

























Sigillum S - Studs And Divinity (1989)

Label: Minus Habens

Tracklisting:

1. Priesthood Of Whore Kaosdom
2. Two Miniskirted Scorpions Digitally Mating On A Platform
3. Chewing A Just Used Condom In Her After Coming Bliss ... Ageing And Death Of Masses
4. Draw The Spleen Of Divinity
5. Five Or Six Corpses
6. DNA Spilling In A Swine Car
7. Night8. A Violin Is Kissing A Decomposing Liszt
9. Plague Privilege Plug


0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük