Hakobune / David Tagg - Untitled (2008)




Bugün ya da bu sıralar demeliyim, pek bir şey yazıcak halde değilim. O yüzden yazısız paylaşımlara gireceğim mecburen. Düzeldikten sonra, düzmeye devam edeceğimdir yazılarımı. Okuyan ve okurken sıkılan herkese daha çok albüm paylaşımı yapmaya gücüm el verdikçe devam edeceğim elbet. Yorumlarınız güç veriyor. Teşekkürlerimi de her daim borç bilirim..
Bu arada, 15 Kasım / Arka Oda / Grouper konseri öncesi bir Ychorus zirvesi yapalım diyoruz. Hem pazar gününe denkgelmesi güzel, hem de tanışmış, muhabbet etmiş olmakta enfes olabilir. Bu konuda heyecan yapıcak pek insan tanımıyorum ama belki de vardır, endamını o gün göstermek isteyebilir düşüncesiyle böyle bir oluşum yapmayı planlıyorum. 15 Kasım Pazar günü, öğle sonrası Kadıköy'de ve yahut Taksim'de bir yerler de oturup, muhabbet edebiliriz. Bu fikiri akıllıca bulup, buluşmaya gelmek isteyen İstanbul'lu ya da o gün İstanbul'da bulunacak takipçilerimize duyrulur. Ha belki de çok ters bir şey olupta gelememem de olabilir İstanbul'a. Herhalde kahırlanırım öyle bir durum da. Herneyse.. Haber edeceğim buradan gelişmeleri.
Bu konu da bana ulaşabilirsiniz. Msn ya da mail yoluyla. İsteyen olursa telefon numaramı da verebilirim. Gerçi kim isteyecek orası da koca bir muamma da.. Adresim aynısı, yine aynı marketin karşısı: gevende@hotmail.com





Bu albüm Ambient/Drone/Abstract severler için baş ucu yapılabilicek kapasite de. Ambient'ın inanılmaz güzelliğinin gerçekçiliğini heyecan ve istekle gerçekleştiren 2 olay adam karşınız da. David Tagg'in bu konuda ki becerisini Ambient severler zaten bilirler. Hakobune ise ciddi anlamda tokat etkisi yaratan bir müzik projesi. Split olan bu albüm de toplam 2 şarkı bulunmakta ama çok şey verdiği de kesindir. Dümdüz, bembeyaz bir çizginin önünden yürümeye devam ettirmekteler. Albüm kapağı aynen böyledir ve tasarımı David Tagg beylere aittir. Albümü basan label Install ve bu label 2007 yılında kurulmuş, sahipleri de David Tagg ve yine bir Ambient adamı olan Brian Grainger'dır. Fon müziğiniz hali hazır da beklerken, albüm dünya çapında sadece 40 tane basılmış olduğunu da belirtmek isterim. Her zaman ki gibi yine geç kaldık tabii. Çoktan tükenmiş durumda.. Ühü yada uhu.
Dimdip Not: Yukarı da ki güzelim fotoğrafı bir yerden bulmuştum zamanın da ama kimindir, nedir diye bir yere yazmamışım. Aynı dili konuştuğumuz birinin çektiğini hatırlıyorum sadece. Bulursam bir şekil de ismini, fotoğraf altına yazacağım kesindir. Ben önemsiyorum, önemli olan da bu olsa gerek.




Hakobune / David Tagg - Untitled (2008)


Label: Install Records

Hakobune - Sothis 11:38
David Tagg - Stele 14:02


2 Kişi Yaladı :

arvadite | 25 Ekim 2009 13:43

seri devam etsin..

Vaykorus | 25 Ekim 2009 14:04

Etmeli!

Yorum Gönder

.

.

Öpücük