The Twilight Sad - Forget The Night Ahead (2009)






















Bazı gruplar vardır, ilk albümleriyle çok umut verip 2.albümlerinde suya gömülürler. Hatta bazılarının ilk albümünü dinleyince güzeller ama 2. albümden pek bir şey beklememek lazım der insan daha albüm ortalarda yokken. The Twilight Sad'de 1.albümlerini oldukça beğendiğim ve bu beğeni yüzüden (genelde umduğum şeylerin tersi çıktığı için) 2.albüm beklediğim kadar güzel olmaz diye düşünüyordum. Hele son zamanlarda pek sesleri çıkmayınca, heh dedim galiba sessiz sedasız bir albüm çıkarıcaklar, bekleneni veremiyecekler ve öyle devam edecek diye.

Albümü heyecanla dinlemeye başladığımda ilk albümdekinden bile iyi bir izlenim edindim hemen. İlk albümdeki tarzını korumuş, ancak grubun kendinden emin oluşunu her saniyesinde, her riffinde hissedebiliyorsunuz.Yine ilk albümdeki gibi kimseciklere farkettirmeden aralara çok güzel shoegaze öğelerini de yerleştirmişler.Sözler ilk albümdekinden biraz daha karanlık diyebiliriz. Albümden kısa bir süre evel de "I Became A Prostitute" adlı bir single çıkarmışlar ki bu albümün de gözdesi bence.

Fırından taze çıkmış bu The Twilight Sad albümünü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Post-Rock'tan umudumu kestim her grup artık kulağıma aynı geliyor diyenlere, "Hayır !" cevabı verebilecek bir albüm.

İyi Dinlemeler !

http://rapidshare.com/files/275772896/TTWSFNA.rar

1 Kişi Yaladı :

eat your parents | 5 Eylül 2009 14:35

ben albüme henüz alışamadım. "fourteen autumns and fifteen winters" daha sıcak bir albümdü. gerçi forget the night ahead'i 2 kez komple dinleyebildim ama galiba "i became a prostitute" albümün bütün yükünü taşıyabildiği için diğer şarkılar sönük kalmış

Yorum Gönder

.

.

Öpücük