B°Tong (İsviçre) / Heavy Machinery (Türkiye)



TRansmit// sunar : SIGNALS FROM OUTSIDE # 20
experimental electronic noise music events - istanbul
Deneysel Elektronik Müzik Konserleri

23.2. Istanbul, Peyote peyote.com.tr/v3/?p=4807
26.2. Istanbul, Arkaoda (collaboration with Batur Sonmez) www.arkaoda.com/arkaodaprogram.asp?program=true&yil=2012&ay=2

Ülkemizde, günümüz elektronik ve deneysel müzikleri adına yaptığı çalışmalarla tanınan, TRansmit Müzik, hazırladığı 20.ci gecede, İsviçre'den önemli bir deneysel elektronik müzisyeni konuk ediyor.
SIGNALS FROM OUTSIDE, yurtdışından gelen müzisyenlerle yapılan canlı performans etkinliklerini kapsayan bir proje, konserler dizisinin yirmincisi, ilk defa ülkemize gelecek müzisyen, B°Tong ile sürüyor.
Bu etkinliklerin temel amaçları arasında, yurtdışında, bu alanda çalışma yapan nitelikli müzisyenlerle, Türk müzisyen ve dinleyicilerini buluşturmak ve ortak bir paylaşım alanı yaratmak, önemli yer tutmaktadır.

Geceye, B°Tong (İsviçre) ve Heavy Machinery (Türkiye) canlı performansları ile katılıyor.

B°TONG: B Tong, deneysel elektronik müzisyen, Chris Sigdell 'in projesidir. Kendisi, 1995 - 2005 yılları arasında, kült endüstriyel müzik grubu "NID" için oluşturduğu, endüstriyel dokular ve ambient ses örğüleriyle tanındı. Sanatçının gizemli ve karanlık müziği yanında, Aphex Twin 'in Selected Ambient Works 'ü ninni gibi kalır. B Tong 'un soundu, size, karanlık bir tünelin ucunda, asla yaklaşma şansınızın olmadığı bir ışık varmış gibi hissettirir. Sanatçı, aynı zamanda, çeşitli yönlere hareketle ilginç bir müzikal gövde oluşturur. Bu birleşim, ambient / microsound 'dan experimental / noise müziğe kadar gider. B Tong , 2005 yılından bu yana, on albüm çıkartmış ve tüm Avrupa, Rusya, Kuzey Amerika'da yüzün üzerinde konser vermiştir.

HEAVY MACHINERY: Heavy Machinery, ülkemizin experimental industrial, noise müzik öncüsü, Batur Sönmez 'in yeni harsh noise / industrial müzik projesi. İlk müzik ve görsel - işitsel sanat çalışmalarına 1998 yılında başlayan Sönmez, experimental, electronic, industrial, noise müzik alanında, tüm dünyada tanındı. Bir çok projeye imza atan sanatçı, Japonya'dan İspanya'ya, Rusya'dan Lübnan'a, dünyanın bir çok ülkesinde çeşitli festival ve konserlere katıldı. Yanısıra, son yıllarda İstanbul 'da düzenlediği başarılı müzik etkinlikleriyle, Türk dinleyicisini dünyadan çok çeşitli deneysel, güncel müzisyenler ve müziklerle buluşturdu.

Concert / Giriş ücreti: 10 TL
---
SIGNALS FROM OUTSIDE is the one & the only experimental, electronic, noise music live event series in Istanbul, Turkey. The events were curated / organized by Batur Sonmez since 2006. The idea was cultural and artistic exchange between musicians / artists from abroad and musicians / artists from Turkey. We would like to promote and support all kind of experimental, electronic, avant-garde, comtemporary music & musicians to create a meeting point in Turkey with the world scene.
Live performances:
B°TONG (Switzerland)
HEAVY MACHINERY (Turkey)
---
Bu etkinlik, büyük romancı, yazar, J.G. Ballard itaf edilmiştir.
This event was dedicated to great novelist, writer J.G. Ballard.



0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük