Souls Vibrating In The Universe - These Worlds Are Yours (2006)



2009'a gireli 35 gün olmuşken, kendim de dahil olmak üzere kimse için iyi başlamadığını hatta bazılarımız için fazladan kötü başladığının farkındayım.. Hislerime güvenirim. Bu yıl baya kötü bir şey olucağına dair kuvvetli hislerim var nedense.. Pek karamsar düşüncelere ister istemez dalmam. ama bu sefer durumun farklı olduğunu biliyorum. 1999'un en hafızamıza kazınan kötülüğü "DEPREM" olmuşken, umarım o denli de büyük bir şey olmaz diye iç geçiriyorum..

Yakın çevremdeki insanları ele aldığımda, ciddi anlamda değişiklik, gidişatın onları dibe doğru çekmesi, belirsizlik ve sıkıcılığa eşdeğer onlarca şey görüyorum.. Kendimi de görüyorum. Hatta işin dahada garipsel boyutuna baktığımda, zamanında yapılan günah ve kusurlarımıza karşı bu yıl ciddi dersler alıcağımızıda kuvvetli bir biçimde, elime el değmeden hissediyor ve inanıyorum. Dikkatli olmalıyız.. Herşeye ve herkese dair. Ama şunuda bilmeliyiz ki; göklere çıkmak için önce dibe inmemiz gerekecektir.. Önce kötü, sonra çok iyi günler bizimle olucaktır. Umutları tavan arasından indirmeden, tozunu almalıyız..

Bunların dışında askerden geldiğimden beri 25 kilo aldığımı farkettim az öncesi. Hiç normal bir rakam değil bu benim boyumda olan birisi için. Burun deliklerimde hissettiğim sıkıntıya karşı, ağız yoluyla yediğim şeylerden olsa gerek.. Kestirip atmadan, kendimi de atmadan.. bunları atacağım ve aşacağımdır.


Çok genç olmalarına rağmen olayın farkına varıp bir güzel de kavrayan bu üçlüye hak ve kotanızı verin.. Hisli mırıldanan vokal ve onu tamamlayan Davul atraksiyonlarından oluşan, Bass'sal kayıtlar..





2 Kişi Yaladı :

Kısa Kısa Kritik... | 4 Şubat 2009 16:06

Yohannesburg diyebilirsin belki ama henüz farkettim blog unu :))bu arada askerlik sonrası kilo sıkıntısı yaşayan tek canlı varlık olmamam da sevindirdi beni desem mi demesem mi ikilemindeyim...

Vaykorus | 6 Şubat 2009 00:06

Klasik.. Herkes askerden gelince fena kilo alıyor. Hani kadınlar doğum öncesi aldıkları kiloları, doğum sonrasıda veremiyorlar ya.. aynen öyleyiz sanırım.

Olsun.. Bundan sonra takip edersin artık, ne diyeyim : )

Sağlık olmalı, olsun..

Yorum Gönder

.

.

Öpücük