Radiohead Tribute Show (Roma) -Türkiye Turnesi


90’ların ilk yarısında yükselişe geçen Brit-Pop akımına daha fazla gitar ve depresif bir hava katarak o renkli günlerin çehresini birazda olsun değiştiren ve ardından 90’ların sonunda yayınladığı Kid A albümü ile elektronik tınılarla beslediği gitar müziğinin evriminde başrol oynayan , bu vesileyle bugünün modern rock müziğinin temellerini atan , kimilerine göre dünyanın halen yaşayan en büyük müzik grubu Radiohead. Ülkemizde yıllardır beklenen o konseri henüz vermemiş olan Radiohead’in, Dünya genelinde takdir görmüş en iyi tribute grubu Radiohead fanları ile coşkulu bir buluşmaya hazırlanıyor !

Grup Street Spirit , Creep , Idioteque , Karma Police , 2 + 2 = 5 , Jgsaw Falling Into Place, Paranoid Android gibi şarkı seçimleriyle bizlere eşsiz bir gece yaşatacak.Radiohead Turkiye Fan Club’ın ve interaktif kültür sitesi sinetif.com’ un tanıtım sponsorluğunu üstlendiği gecenin organizasyonu bugüne kadar en iyi tribute gruplarını ülkemize getirmiş olan Ces Production & Neu Promotions tarafından gerçekleştiriliyor.

Konser öncesinde Dj Pozan setin başında Brit-Pop’dan Post-Punk‘ a, Indie’den Dance Rock‘a uzanan arşivinden seçtikleriyle bizimle birlikte olacak.


12 Mart Perşembe – Ankara Dib Sahne

13 Mart Cuma – İzmir Punta

14 Mart Cumartesi – İstanbul Bronx

15 Mart Pazar – Eskişehir Glow

16 Mart Pazartesi – Bursa ya da İzmit
Alıntı: www.sinetif.com

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük