Gevende & İzmir


Gün geçtikçe dinlemesi moda'vari bir hale gelen ve beni eskisi kadar heyecanlandıramayan Alternative Folk, Experimental projesi "Gevende", yarın yani 22 Kasım Cumartesi gecesi, saat: 22:00 civarılarında.. ilk ismiyle "Rena" olan, sonradan el değiştirip "Tapas" olan, ardından bunlada yetinmeyip ne alakaysa "Boombox" olan ve eskiden Tonmaister'lık yaptığım bu mekanda sahne alıyorlar.. Bilet olarak 20 ytl + Bira olan bu zihniyeti şu dar zamanımda yaptıkları için kınıyorum.. aslında dar zamanıda geçersek, İzmir içinde "Gevende" izlemek için kafadan biçilen bu fiyat benim gibi düşünen pek çok insanıda aşıyor.. Hadi deseler ki "Babylon"da ben bu fiyata gidiyorum zaten.. "Boombox" adındaki mekanla ve İzmir'le karşılaştırdığımızda bu durum çok komik kaçıyor.

Herneyse.. Takipçileri kaçırmasın bu fırsatı ayağınıza kadar gelmişken. Mekanın açık adresi ise şöyle: Gazi Kadınlar Sok.No:11 Alsancak/İzmir

Bir dinleyimde öyle gideyim bari.. albümü hala alamadım, çok pahalı yaa, vıdı vıdı vıdı edenler için ise link bu: www.myspace.com/gevende

Offical Website: www.gevende.com

4 Kişi Yaladı :

Dead FM | 21 Kasım 2008 15:57

20 lira? Korkunç bi fiyat ya

Shifty | 22 Kasım 2008 14:24

Tapas ismi değişmedi sanırım sadece konserleri bu "korkunç" isim altında gerçekleştiricekler.Gevende benide ilk dinlediğim günkü kadar etkiliyemiyor.Babamın doğum günü olması vesilesiyle gitmeyeceğim.Normal şartlarda da 20 ytl çok yıpratırdı zaten beni.

merve şendil | 23 Kasım 2008 10:34

aslinda krkunc bir fiyat degil..sadece zaten iyice evlere kapanan kaliteli muzik (o neyse iste) dinleyicilerini evden cikarmak bir yana `oooh bak iyi ki gitmedik 20 ytl cebimize kaldilik` bir durum.

20 ytl. cunku neden: onlar her geldiginde mekan doldu.cunku neden o grubun gercekten ne yaptiklarinin farkinda olarak dinleyen insanlara ihtiyaclari yok.ama bu tezat bambaska bir muzik yapiyorlar..
para kazanma kaygisi ok ama bunu da biraz insafli yapin. ben bu paraya cidden
daha iyi ses sistemi
daha iyi muzik daha
iyi mekan
daha iyi bir muamele gorurum..yada alacagim 14 ytl lik albumu player a takar iki dostumu cagirir onlarin sahnede olduklarini hayal edebilirim..evet yapabilirim bunu =)

giz* | 27 Kasım 2008 00:03

gevende halen taş gibi.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük