Placebo - Placebo

Londra çıkışlı topluluk Alternative Rock , Indie Rock, Brit Rock , Glam Rock , Synth Rock gibi türleri benimseyerek albümlerinde kullanmışlardır. Glam Rock'ın öncülerinden biri olan , David Bowie gibi ünlü isimlerinde ilgisini çekmeye başarmışlardır. Kısa bir süre sonda David Bowie ninde desteğini alarak piyasada adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Brian Molko her zamanki gibi bisexsüel kişiliğiyle ve o pek benzerine rastlayamadığımız sesiyle sıkça kendisinden söz ettirmektedir. Placebo cinsel yönden kendilerine öz bir duruşa ve de düşünce yapısına sahip bir topluluktur. Asıl sizlerle paylaşmak istediğim Placebo gibi özel grupların insanlara neler hissettirdikleri. Sizlerle paylaşmak istediğim Placebo ‘nun 1996 yapımı kendi isimlerini taşıyan kayıtlarıdır.

Örneğin Placebo albümünün benim için en özel parçası olan Bionic girişte Placebo sounduna uygun gitar ritimleriyle bizi karşılarken ardından gelen davulun girmesiyle beni farklı bir gerilime sürüklüyor. Parçadaki Brian Molko’nun o eşsiz sesini söylemeye bile gerek duymuyor ve sonrası insanı o rüya aleminde hissettiren o gitar melodisi geliyor ve gerisi malum ben yerlerdeyim .. Peki ya o Lady Of The Flovers adını taşıyan şarkıya ne demeli farklılığı ta ki girişten belli dinlerken alıp başını gitme isteğine bürünüyorsun. Şarkıların insan üzerindeki etkileri gayet acık birde Brian Molko gibi solistlerin sesiyle birleşince gayet uyuşuk kafalarla dolaşan bireyler ola biliyoruz. Placebo nun 1996 çıkışlı ve kendi isimlerini taşıyan albümlerini orijinal CD formatından sizlerle paylaşıyoruz. Placebo nun en cok sevdiğimiz albümü budur.

Placebo (1996)
Without You I'm Nothing (1998)
Black Market Music (2000)
Sleeping with Ghosts (2003)
Meds (2006)

DownloadMediafire: Placebo – Placebo 1996

1 Kişi Yaladı :

integral | 25 Ocak 2008 20:24

albüm için teşekkürler.lakin parçaların formatının wma olması beni birazcık sıkıntıya sokuyor.mp3 çalarımda dinleyemiyorum mesela.parçaları mp3'e çevirip yeniden yüklemeniz mümkün müdür?

Yorum Gönder

.

.

Öpücük