Chad Valley (UK) w/ soundcollage (TR) // B Yüzü Sunar @ Arka Oda 19.09.10



Pazar Akşamı!

B Yüzü, 19 Eylül’de yeni sezona farklı bir mekanla başlıyor !

2010 yılının başından beri Epic45, Kokomo,Caspian,Nekizm,Kafabindünya gibi yerli ve yabancı bir çok grupla çeşitli konserler düzenleyen B Yüzü sezonun ilk konserini anadolu yakasında, Arka Oda’da gerçekleştiriyor. Sezonun ilk konuğu ise tropikal olmayan bir ortamda müziğini üretmesine rağmen bizi sıcak ortamlara taşıyan ve aynı zamanda tropikal pop grubu “Jonquil”de de... çalan, İngiliz müzisyen Hugo Manuel’in solo projesi “Chad Valley”. İsmini 1980’lerde İngiltere’de popüler olan bir oyuncak serisinden alan “Chad Valley” chillwave, lo-fi ve tropikal pop türlerinin harmanlayarak müziğini ortaya çıkarmakta.

Pitchfork’ta ve bir çok müzik blogunda kendinden sözettirmeyi bilen Chad Valley aynı zamanda Foals’un Spanish Sahara adlı parçasına yaptığı remixle de kendinden sözettirdi. Daha önce Bear in Heaven, Cocorosie, Foals, The Antlers gibi bir çok grupla aynı sahnede olma şansını elde etmiş olan Chad Valley, 19 Eylül’de İstanbul’da Arka Oda’da kendisine deneysel, elektronik ve drone sesleriyle Özcan Ertek’in projesi “soundcollage” ilk konseri ile katıkıda bulunacak.

Havaların artık serinlemeye ve iş yoğunluğunun artmaya başlayacağı günlerde yaza tekrar dönmek isteyenler, bu konseri kaçırmayın !

Giriş: 10 TL

http://www.myspace.com/hugomanuel
http://www.myspace.com/thesoundcollage

1 Kişi Yaladı :

fatih | 18 Eylül 2010 04:23

evet gençler bu konser kaçmaz. çirkin kız arkadaşlarınızı,birayla mayalanmış kafalarınızı, cılız kollarınızı, biraz ondan çokca bundan biliçaltınızı alın da gelin. ayrıca o bölgenin sadece adı anadolu. yoksa andoluyla zerre ilgisi yok. bir kadıköylü olarak pöykürüyorum bu sözleri ulan. karteel bir numara en bügüg cehennemden çıkan çılgın Türk o yee

Yorum Gönder

.

.

Öpücük