Pawel Grabowski - Kissing Evil Ghosts Goodbye (Dark Winter, 2006)




Tek bir şeyi belki de iyi biliyorum..

Sıkıntının bünyeme verdiği zarar ve patlamak isteyen göz pınarlarımın beyin döndürücü şehvetinin baş tacıyım. Önünden geçerken bile tırstığımız koca tırların devasal büyüklüğünü bile hissedemediğim o anların baş oyuncusu olmanın verdiği koca hak.. Elimin tersine bile bakamadığım o an, avuçlarımın kanayan yarasına eş değer, iddalı gösterge; pamuk görünümlü lacivert bulutlarım.. Ne kadar eritsede içimde ki mumları, ne kadar pınarlarımı kurutmak istermişcesine salgılasada tüm ihtişamını, ne kadar sadece önüme bakmayı istemekten başka bir şey istemesem de, ne kadar kalabalığın içinde ki tekleşen varlık olsam da, ne kadae terden kokuşan bedenime öylece dokunmak ve okşamak istesem de, bomboş olan saç altımdaki derinin kıymetini bilemesem de, güçsüzlüğüme yakınan koca bir ben ve bana bakamayan onlarca gözün sahibine yakınmaktan öte kaçışmak; sürünmekten ileriyi görmek isteyememek ve seslerini duyumsamak isteyemediğim hazımsızlılığım omur ilikleri..

Bazı şeyler yok oldu, sanırım.. Bir daha, belki de sadece rastlaşmak ve sadece gülümsemek adına, hiçsizlik adına, hiç olmak adına, hiç yaşamak, hiç kalmak adına..

..yakarışlarıma.. Sus artık, lütfen..

Pawel Grabowski - Kissing Evil Ghosts Goodbye (Dark Winter, 2006)
Tracklist:

1. Taucher 5:21
2. The House The Gods Die In 3:07
3. Kissing Evil Ghosts Goodbye 4:41

Producer, Music By, Lyrics By, Recorded By, Voice, Performer [Objects, Field Recordings], Bass, Sampler - Pawel Grabowski

2 Kişi Yaladı :

fatih | 4 Ağustos 2010 00:42
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fatih | 4 Ağustos 2010 00:44
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük