Arca - Cinématique (Les Disques Du Soleil Et De L'Acier, 2001)



Birini sevmek.. Herhangi birini, herhangi bir şekilde sevmek. Bağrına basmak ya da başka yerine basmak. Bir şeyi sevmek. Herhangi bir şeyi sevmek. Nesne olmak, züğürt olmak. Sevmenin tadını çıkarabilmek adına sevmek. Sevdiğinin farkında olmaktan bir şeyi sevmek. Birinin birini sevmesinden çok, birbirinin bir şeylerini sevmek. Titremenin verdiği huzursal hissin köküne inmek. Yutmak. Ne varsa, herşeyiyle sevmeyi yutmak. Tuttuğunu koparmadan sevmiş olmanın rahatlığını yaşamak. Sevilmeden sevmemeyi sevmeye çalışmak. Sevmek.. hınzırca, aşağlıksız, isteksiz ama bir o kadar da istekle sevmeyi başarabilmek. Ödüllendirmek bedenini ve sevilmeye devam etmek. Sonra her iki taraflı sevilmek. Daha sonra..

Küçük şeylerin açtığı derin yaraların asla kapanamıyacağını anlamanın verdiği lanet hissiyatın dibin de kuma batmak. Oturmak ve öylece bakakalmak. Anlayışsızlığa afallamak. Saçını taramadan damat olmak. Boya sürmeden gelin olmak. Çıplak olarak düğüncü olmak. Olamamanın verdiği değeri iyi biçmek, biçildiğin yerlerini ört bas etmek. Faile karışmak, avucundakiyle yetinmek ve olmadık yerlere yığılmak..

Geri hep geliyorsun ey şanssızlık. Hiç gitmiyor, bizleri bitirmeye devam ediyorsun. Geber artık. Lütfen.. geber kahrolasıca, elle tutulmayan şanssızlık. Hiç bir yıkanmanın fayda etmediği, 2 saniye ara ile kaçırdığımız şansların göstergesi olan, sürünen ayaklarımızı çivileyen yücesiz şanssızlık. Ne istiyorsun. Daha neyimizi istiyorsun..
Bir gün tüm istediğinle gelicem sana eey şanssızlık.. beklemeye devam et beni, çünki ben seni artık hiç beklemiyor olucam..


İçimden halıya damlayan kanın, gözümden çıkamadan kuruyan şelalenin yegane nedenine..



Arca - Cinématique (Les Disques Du Soleil Et De L'Acier, 2001)

Tracklist:

1 Baixa 4:08
2 1957 4:34
3 L'organisation 5:41
4 Personne 3:07
5 La Zone 5:28
6 Pearl Harper 2:07
7 Monogatari 4:06
8 Formes Vides 4:34
9 Orly 5:09
10 Quand Tombent Les Toits 3:47





1 Kişi Yaladı :

Adsız | 31 Mayıs 2010 18:34

verdim şukelanı ...!

Yorum Gönder

.

.

Öpücük