Procer Veneficus - The Cold Gloaming (Students Of Decay, 2007)




Bir şeylerin farkına varmak ya da bir şeylerin artık farkına varmak, açık sarı hallicemizin koşu bandı olmaya başlıyor ve devam ediyor..

Dün, kendimi ve bedenimi, ayaklarımı, pantolonumu, montumu ve yüzümü de yanıma alıp, İstiklalin sürüsel insanlığına karıştım. Vurdum kendimi resmen onların içine ve kayboldum.. Renk cümbüşünde olan edaları ve numaralarıyla tüm insanlığa saldım kendimi. Sadece baktım ve onlar da bakmaya devam ettiler. Dişlerini gösteren ağız açışları, ahenkle dans eden saçları, şaşalı üst başları ve hedeflerin göletin de yüzen insan sürüsü.. Onları göremiyordum sanki, hiç birini tanımıyor, hiç biri de beni tanımıyor olmasının rahatlığıda üst seviyemdeydi belki de ama aralarına neden karıştığımda sanırım çaresizliğimin kanıtıydı kendime göre.. Ve herşeyi son bir kez daha sorguladım.. Kendimi, geleceğimi ve o anımı.. İçimdekileri, içime girenleri, içine girdiklerimi, içime girecekleri, içime girmeyi isteyenleri, içeme giremeyenleri ve tüm içtenliğimi de içime atıp yordum ayaklarımı.. Yürüdüm ve yürüdüm sadece.. Fırçamı elime alıp ağzıma götüremiyecek kadar yorgun olan bir ben ile olmayan yatağıma, koltuğa uzanıp uyumayı el mecbur istedim ve yaptım da. Gözlerimin kapalı halinde olan uyuşukluğum ve yorgunluğumla, içimdekilerin toptan ihanet edişini izledim sonra da. Sabaha kadar, karabasan stilli kabuslara savaş bile açamadan gözlerimi yumdum, tümlüğümün içine gömüldüm..


Uyanıklığımla bir şeyin geçmediğini, geceden kalan halimin sersemliğini an itibariyle taşıyan ben, zamanını alıp, bunları sana zorla okutmayı istemişcesine yanlış görünen bir ben, iki çift gözüne okuttuğum yazdıklarımı neden yazdığımı bilemeden yazan, paylaşan başka bir ben ve beyazlığımda körelen bambaşka bir ben..




Sen! bambaşka yerlerde, sürü ise hep içimiz de..




Procer Veneficus - The Cold Gloaming (Students Of Decay, 2007)


Tracklist:

1 Subcurrents 4:18
2 With Blackstars Above 6:57
3 A Burning God 4:38
4 Everpale Mourn 5:17
5 Deadmoon Summoning 10:34
6 White Ghosts Beside Me 3:44


Kulaklıkla, rahat bir anınız da dinlemeniz adına, kendim gibi sevdiğim enderlerim den..





2 Kişi Yaladı :

fatih | 23 Nisan 2010 23:23

orospu çocukluğu, piçlik, kunillik, götverenlik, namussuzluk, ahlaksızlık, şerefsizlik ve türevleri.

ps: fuck you

arvadite | 24 Nisan 2010 01:56

"tokkat gibi"

Yorum Gönder

.

.

Öpücük