The Reegs - Return Of The Sea Monkeys


The Chameleons 86'da Strange Times'ı yapıp dağıldıktan sonra grup elemanları başka gruplarda müzik yapmaya devam ettiler.. bunlardan birisi, bassist/vokalist Mark Burgess'in davulcu John Lever ile kurduğu "The Sun & The Moon", diğeri ise Chameleons'ın iki dahi gitaristi Reg Smithies ve Dave Fielding'in beraber kurduğu "The Reegs" idi.. çıkardıkları iki albüm The Chameleons albümleri kadar başarılı olmasa da, özellikle Chameleons hayranlarını hissiyat açısından tatmin edebilecek nitelikte, nostaljik tatlar taşıyan albümler..
91 yılındaki ilk albüm "Return of the Sea Monkeys" benim beğendiğim ve özellikle tavsiye ettiğim albümleri.. albüm, aslen The Kinks'e ait bir şarkı olan "See My Friends"in cover'ıyla başlıyor ve Velvet Underground'un "All Tomorrow's Parties"inin sözsüz ve "New Wave" bir cover'ı ile sona eriyor, ikilinin şanına yakışır atmosferik yorumlar iki şarkı da..
ayrıca grubun kanlı canlı bir davulcu yerine "drum machine" kullandığını da hatırlatayım, bunun ilginç bir hava kattığını düşünüyorum müziklerine..

DWNLD

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük