Felt - Let The Snakes Crinkle Their Heads To Death (1986)




















Bir Keyboardist olan "Martin Duffy", 1989 dönemi "Felt" projesi sulara gömülünce, kendini "Primal Scream"de bulmuş ve günümüzde de halen devam etmektedir..

Bunun dışında, 22 Temmuz 1996 günü, albüm kayıtları için stüdyoya giderken, arabasıyla takla atıp diğer tarafa göç eden İngiltere çıkışlı Alternative Rock, Brit Pop projesi "The Charlatans"ın Hammond orgu kullanan önemli üyesi "Rob Collins"in yerine gruba katkıda bulunmuştur "Martin Duffy". Ve böylelikle 21 Nisan 1997 günü piyasaya sürülen "Tellin' Stories" adını verdikleri ve "The Charlatans"ın en önemli albümlerinden sayılan bu albümde, biraz da olsa kayıt yapabilmiş olan rahmetli "Rob Collins"in müzisyenliğini gösteren seslerle, gruba tam anlamıyla dahil gösterilmek istemeyen, "Rob Collins"in yerini kimsenin alamıyacağını düşünen "Martin Duffy"nin dokunduğu tuşlularda bir arada olarak dinleyicilere sunulmuştur..

Alsancak'ta bulunan 2. El Kitap, Dergi, Kartpostal, Plak, CD, Kaset gibi ürünleri bulabileceğiniz "Ege Denizler Kitapevi"nin güler yüzlü, yardımsever sahibi Serkan beylere "Felt" eşliğinde selam ederim..



0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük