I Create Soundscapes - What We Are





Geçen günlerde yepyeni bir EP haberiyle sevenlerini göz yaşlarına boğan "I Create Soundscapes" yine harika kayıt ve seslerle beynimizde yer edinmeye devam ediyor.. "What We Are" adını verdiği Ep'de, esas enstrumanı olan Piano'ya daha çok yer verip, diğer EP'lerine görede daha Pop ögeler kullanmış.. 4 kaydın bulunduğu bu Ep'yi günlerdir sık sık dinliyorum ve tavsiye elbette ediyorum (Neden ekliyorum ki zaten hoho)
EP'de açılış yapan "Intro" isimli zamanın kısa bölümünü seçen kayıt, heyecan verici bir hava yaratıyor kulağımızda. Daha önce toplama yer verdiğim (Albüm, Ep, Single'lar çıkmadan önce geliyorda bazen grup ve projelerden bana. Havamıda sollayım araya kaynatıp hehe) "Day And Night Come Together At Dawn" Track 2 olarak yer alıyor EP'de. Bariz olarak önce çıkan ve gelmiş geçecek (Geçmiş) en Pop bestesi olan bu kayıtta, hayalet vokallerini bir kenara bırakıp (aahahah) daha insancıl ama bir o kadarda iç gıcırtlayıcı vokal yapıp kaydeden ICS, Track 3 olarak seçtiği Drop City'de bizi 80ler sonunda çekilip hala hafımızda olan filmlerin, en mutlu anları gösteren sahnelerin fon kısmında çalan müziklere benzeştirebiliceğim 05:45 saniyelik kayıdı dinlerken, 2herhalde böyle başladı böyle biticek' derken, son kalan 02:27'ci saniyesinde lezizler ötesi bir hal alıyor ve ister istemez birinin elini tutmak istiyorsunuz.. İşte buu!
Artık geldik son kayıt, yani EP ile aynı adı taşıyan ve albümdeki kişisel favorim olan "What We Are" özelliğine.. tekrar eden Piano tuşlarının üzerine serpilmiş, Experimental hava, türü sevene uzun yolculuklara çıkmaya zorluyor.. Hafiften noisevari ve hiç bitmesini istemediğim ekolumsu üfletilen seslerle 05:34'lük "What We Are" ile EP sona eriyor..
Kendisine burdan çok çok teşekkürler ediyorum.. arayı soğutmadan, beynini zorlayıp, zamanını kayıtlara döküp, büyük heyecanlar içinde ruh halini bizlere açıp, EP'leri yılmadan sık sık yayınlayıp paylaştğı için.. Yeni çıkıcak olan kayıtları büyük bir merakla beklemeye devam ederken, daha fazla bir şeyi şu an için yazamıyacağımın farkına varıp bitiriveriyorum.. EP'yi indirmeyenlere, zorla Yurtseven Kardeşler albümleri dinletilip, bir güzelcemde ezberletilsin.


-Bitti-


3 Kişi Yaladı :

Adsız | 23 Temmuz 2008 21:40

tek nefeste okudum .bir ep bu kadar enfes tanıtılır ellerine sağlık..

Unknown | 24 Temmuz 2008 12:18

en bi pop ve bol piano kullanılan parçalar pek güzel, paylaştığınız için teşekkürler...

Vaykorus | 25 Temmuz 2008 09:47

Teşekkürler ediyorum "isimsiz".. Şimdilik elimden gelen bu.

Beğendiğine çok sevindim "flass".. Diğer "I Create Soundscapes" EP'lerini blogdan yada herhangi şekilde indirmenizi temenni ediyorum : )

Yorum Gönder

.

.

Öpücük