Duy-uru


Görüyorum ki, bazılarımız pek dikkatsiz.. Günler öncesi açtığım ve yavaş yavaş albümler eklemeye başladığım, diğer Ychorus bloglarından haberleri bile yok! Bende "Bu gidişat iyi değil, zamanlarım boşuna mı gidiyor ne ?" sorusunu daha fazla beynimde döndürmemek için bir duyuru yapmak istedim..

Bundan böyle, şu an okuduğunuz ve benim "Ychorus Indie" olarak adlandırdığım blogumuzda belli başlı tarzları ele alacağız.. Sizde zamanla "Neden yahu şu türden albümler eklenmiyor bu bloga, daha önce paso yayınlarlardı" gibisinden sorulara maruz kalabilirsiniz.. Hemmen sadede geliyorum.. Genel anlamda bu blogda ele alacağımız tarzlardan bazıları; Folk, Indie Pop/Rock, Brit Pop/Rock, Alternatif Rock, Electronica, IDM, Downtempo, Singer-songwriter.. gibi tatlar bu blogda yer alıcak.. "Diğer tarzlardaki albümlere ne olucak" sorularınıza, yanıtlarımı ve detaylarına hemen bakıverelim..


Ychorus Shoegaze music blog:
http://www.ychorus-shoegaze.blogspot.com/ (Shoegaze, Dream Pop, Ethereal, Slowcore, Space Rock..)

Ychorus Ambient music blog:
http://www.ychorus-ambient.blogspot.com/ (Ambient, Drone, Experimental, Electronic, Dark Ambient, Space Ambient, Modern Classical, Atmospheric, Other, Visual..)

Ychorus Post Rock music blog:
http://www.ychorus-postrock.blogspot.com/ (Post Rock, Instrumental, Experimental, Post Metal, Screamo, Post Hardcore,..)

Ychorus Post Punk music blog:
http://www.ychorus-postpunk.blogspot.com/ (Post Punk, New Wave, Psychedelic, Avantgarde, Punk, Ska, Noise Rock, Goth, Experimental, Synt Pop, Noise Pop, Alternative..)

Ychorus Noise music blog:
http://www.ychorus-noise.blogspot.com/ (Noise, Industrial, Experimental, Other..)

Ychorus Metal music blog:
http://www.blackthesilent.blogspot.com/ (Black Metal, Death Metal, Doom Metal, Trash Metal, Power Metal, Gothic Metal, Grindcore, Screamo..)

Şimdilik bu kadarla yetine koyalım. İlerisi allah kerim artık.. ama daha düşünceler var beynimde, zaman lazım onlarada.. Hadi bakalım, sizleri içeriye çekiyoruz, yada bekliyoruz : )


Bu arada.. Hepimizin merakla beklediği, Underground müzik dünyasının vazgeçilmez ismi "İsmail YK" yepyeni 2008 albümü nihayet raflardaki yerini aldı. Bilmem kaç parçanın bulunduğu albüme isim olarak "Çevir Kazığı, Otur Üstüne"yi seçen "İsmail Yeke", önümüzdeki günlerde, albüm tanıtım partisini Peyote'de gerçekleştiricek.. Full takım olarak katılıcağımız partide, gelenlere hediye olarak verilicek hediyelerdne bazıları ise; İsmail Yeka imzalı beyaz çorap, kalp desenli perde, ayıcık sandalet ve birer kutu omo matik verilicektir.. Kaçırmayın diyorum, üzülürsüniz..


8 Kişi Yaladı :

Adsız | 11 Mayıs 2008 15:09

İsmail abiden samuray bakısı :)

Vaykorus | 11 Mayıs 2008 15:23

Bu daha çok boyasız patetes baskına benziyor sanki : )

Yarıltıcı.

Adsız | 11 Mayıs 2008 17:44

haklısın :) tolga benceda aslında hasanın metalik haleri daha iyi bir fotograf daha iyi bir örnek olurdu yada muratın ben kedi oldum tavırları nedersin :)

Amnesiac | 12 Mayıs 2008 13:45

o bir robot :p

Tumtur | 13 Mayıs 2008 02:09

kapak bu fotoğrafsa ben alırım şahsen,
galiba albüme ismini veren kazık için hazırlanma halinde sevgili goth kardeşim İYK.

giz* | 14 Mayıs 2008 18:51

ahahahahah
yahu adam robocop, marilyn manson arası bişi olmuş. yaratıcı türk vatandaşı, daha ne bekliyorsunuz, sorarım size.
ayriyetten, kulak vererek dinleyin bu adamı, acayip iyi sözler yazıyor, bob dylan'la yarışacak düzeyde: "hayatımı sen mahvettin, acımadın neler çektim, hayat seni de kör etsin" miydi neydi. bak kör etmiş adamı. vah vah :D

Forever | 15 Mayıs 2008 15:07

:) evet cok güzel bir resim ismailim benim biricik sevgilim demek geliyor içimden :P :)

Forever | 15 Mayıs 2008 15:08

ismail iyisin iyi .bak bu bir robot sevinci .. :)

Yorum Gönder

.

.

Öpücük