Rene Hell - Baroque Arcade (Night People, 2010)



Ychorus, 3buçukunca yaşında iken, bir yenilik yapalım dedim.. Açıldığımız günden beri klasik bir biçim de en çok başımıza taktığımız tokadan ayrı diğer şey ise takipçilerimüzün albüm indirip kaçı kaçıvermeleri, yorumsuzlukları, hiç bir şekil de iletyişime geçmemeleri, umarsızlıkları ve daha buna benzer yapışık duvarları idi.. ve aslın da halen de hiç bir şey değişmedi.. Dimmi ?

Nedenini elbette bolca düşünsekte pek bir bok olmadı ve gelişmeden çok, yerinde saymalar tavanımızı süsledi.. Hatta daha da kötüsü oldu; (ki ileri de böyle bir şeye girişirseniz bilginiz olsun diye yazıktırıyorum..)Bizden beslenenler; zamanla bize kafa tutan ya da samimiyetsizce sözlü/yazılı laflara girişen güzelim insanlığımız, ağızlarımızda kalan lokmalarla birlikte açık bırakmamıza da neden oldu vs. vs.lerle benzerlerince günleer, akıp, gitti..

Nedir bu yeniliğimiz pekki ? Bugünden itibaren artık sınırlı download linki verme olayına girişeceğiz.. Bunun açıklaması anca böyle bir şey olur herhalde, bilemedim. Herneyse.. Kısacası, albüme göre değişicek olan download sayısının sınırı gelince, download linkini kapatacağız. Ha eskiden genelde hepimizin de internetleri sınırlı idi ama şimdiler de onca kampanya ve ucuzluk yapıldı ki, neredeyse heppimiz zaten sınırsız internet olayına geçiş yapmış bulunmaktayız, öyle değil mi ? Öyle olduğunu düşünüyorum.. E hadi öyle olsun.

Bu fikii-ri bensemeyenlere ya da saçma gelenlere elbette bir lafım olamaz ve herkesin fikri, görüşü, yorumu kendine aittir diyor, bu yaptığımız olayın, Ychorus'un kapanmasından daha iyi bir şey olucağını düşünüyorum/düşünüyoruz. Sınırlı Download/Limited Download olayına girişmek, bizim açımızdan aslında çok eğlenceli olucağını düşlüyoruz.. Artık kime niyet, kime kısmet olucak sanırım ama.. olsun artıkın : )

İlk albümümüz yine Underground bir proje olan Rene Hell.. Uzaysal deliklerize kaçmak için yaratılmış 4 kayıttan oluşan bu kaseti, omlet yaparken elleyebilir, şalgam içerken sırıtabilirsiniz.. Ama favorim ise; pekmezli çiizi keyfidir ki; bodrum katından kaç tane olucağıklı temin edilesidir..
Çılb(d)rın!





Rene Hell - Baroque Arcade (Night People, 2010)


A1 Minx Game Club
A2 M. Far
B1 Bored Night Stalker
B2 S. LV Turn


download limit has expired / limit doldu


Sınırlı İndirme Linki / Limited Download Link : 61

1 Kişi Yaladı :

mont bere | 15 Nisan 2011 00:23

Okuyunca biraz mahcubiyet, biraz utanç oldu. Size nasıl yardım edelim? Samimiyetle. Elimizden geleni yapalım.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük