Au - Verbs (2008)


Willamette Nehrinden ötürü hep Portland' ı az da olsa Antakya' ya benzetmişimdir... Lakin; Luke Wyland gibi birilerinin Antakya da ikamet ettiğini hiç sanmamaktayım...

"Şimdi nerden çıktı bu kadar herzevekil şey?" diye sual eden varsa açıklayayım, bu Au; Portland lı Luke' un projesi... Çok emin olmasam da 3 adet albümü bulunmakta. Lakin, Verbs diğerlerine göre daha bi "hit" olduğundan mütevvelid bunu upload etmeyi seçtim (araya araya içim bayıldı zaten)

Neyse, çeşitli gruplardan (birisi bu) elemanları toplamış ve kendi kendilerine experiment fazda çalmışlar gibi geliyor... ilk şarkıdan başlayıp, son şarkıya doğru giderken çok bariz de fark edilmekte bu durum tabii. Hatta; Are Animals' ın vurmalılarında bi Gobbledigook tadı yok değil ve ilerken albüm; "rr vs. d." ye doğru daha bi Slow Club hissediliyor; tabii bunlarla kalmıyor sonlara doğru; Fleet Foxes experimentliği kaplıyor dört bir yanımızı... Ve işte bu yüzden bazen "böyle albümleri neden dinliyoruz?" sorusu geliyor aklıma; ki bence sebebi bir kaç şarkının hayatımıza girmesi... Tüm bi albüm değil.
Bu arada "rr vs. d." favori şarkımdır bu albümde...

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük