Talibam! - Boogie in The Breeze Blocks (2009)




Öncelikle takip eden herkesten acemiliğim ve önceden koyup cahilliğim sonucu sildiğim albümler için özür dilemek istiyorum. Daha yeni olmanın toyluğu, biraz da tezcanlılığı yüzünden bir takım teknik aksaklıklara sebep oldum. Klişeler ötesi 'düşmeden yürümeyi öğrenmek' zırvalığını bir kez daha kafalara montelemek istemiyorum ancak durum bundan ibaret oldu biraz.
... ve teşekkürler.

Affınıza sığınarak, özür mahiyetinde yeni bir 'ilk' tanıtımla adam akıllı bir şekilde yeniden yola başlamak doğru olandır sanırım. Özür dilekçem sonda. Buna vesile olacak grup ise 13 Ekim'de İstanbul, Peyote'de konser verecek olan Talibam! .

Talibam! (evet kafanızda kurduğunuz gibi tıpkı), Amerika'nın Afganistan bombardımanlarından yola çıkarak Brooklyn'de kurulmuş yarı zamanlı anarşik, gürültü patırtı çıkartmayı seven bir ikili. Konserlerinde kafalarına göre doğaçlama takılıyorlar(mış). Sahne şovları pek güzel(miş). Bu bağlamda bol enerji tüketen, tükettiren şarkılara sahipler. Bu albüm ise 6 yıldır kuduran bu oluşumun son icraatı.

Tekrar hatırlatmakta fayda var sanırım, 13 Ekim 2009 Peyote sahnesinde kanlı canlı görme fırsatımız olacak. Aman kulaklara dikkat!


Evet bunu istiyorum!

3 Kişi Yaladı :

B Yüzü | 26 Ağustos 2009 03:23

hoşgeldin !
iyi haberlerle geldin ! Talibam ! Peyote ! oha! :)

Vaykorus | 26 Ağustos 2009 12:52

Yeniden, "hoşgeldin".

eat your parents | 26 Ağustos 2009 13:22

Bir kere ve pek çok kere daha hoşbulduk ve teşekkürler.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük