DDR - B Yüzü Performans (2009)




















Selamlar,

Açık Radyo'da yaklaşık 6 aydır arkadaşım Cem Kayıran ile her salı gecesi saat 12'den itibaren 1 saat süreyle birlikte yaptığımız "modern müzik türleri" üzerine olan programımız "B Yüzü"nde , benim için en önemli olan kayıtlardan birini,sizlerle paylaşacağım. Programdaki amacımız shoegaze,ambient,post-rock,ponst punk,deneysel,noise gibi tarzlardaki müzikleri insanlara sevdirmek ve bu tarzların ülkemizdeki temsilcilerini de tanıtmak.

Ülkemizdeki temsilcileri programımıza konuk ettiğimizde bazen grubun kayıtlarını dinliyoruz, bazen de programımıza enstrümanları ile gelip canlı performans sergiliyorlar ki bunun da tadı bir başka oluyor.

DDR'nin konuk olduğu programda, bizden bir evelki program Fevr-i Alem ile (ki programın sunucularından biri DDR üyesi Bora Şımşek'tir) Joy Division'ın vokali "Ian Curtis ve Post Punk" üzerine özel bir program yapıyorduk. Çok eğlenceli ve güzel bir program oldu.Performansları da bir hoş ve biraz da değişik oldu. Performans yaptıkları odanın biraz da küçüklüğünden olsa gerek Davul seti kurmak yerine bir Djembe (Ahşaptan yapılan bir çeşit afrika davulu) ile bir Maracas ile davulun yerini doldurdular. Tabi Davul 2 ye bölünmüş olunca arkadaşları Gün (The Dude) u da bu performansa konuk olarak aldılar.

B Yüzü'nü takip etmek istiyenler İstanbul'da iseler 94.9 dan her salı bizi dinleyebilrler. İnternetten ise acikradyo.com.tr adresinden dinlebilir. Ayrıca programın playlistlerini ve yeni çıkan canlı performans kayıtlarını myspace.com/byuzu09 , byuzu.blogspot.com adreslerinden takip edebilirsiniz .Fazla uzatmadan size DDR'nin "B Yüzü" programında gerçekleştirdiği performans kayıtlarının linkini veriyorum.

İyi Dinlemeler !





DDR - B Yüzü Performans

Tracklist:

1-)Sputnik
2-)Pli Pli
3-)Meinhof
4-)İkiz Tepeler





http://rapidshare.com/files/263002791/DDR_-_B_Yuezue_Performans.rar

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük