Sun City Girls - Sun City Girls


...ki sık sık orjinal CD aldığım halde, zamanında mp3 satan bir amcamız vardı Konak'taki Stüdyo Ümit'in bir kaç adım ilerisinde solda satardı CD'lerini poşetler içinde.. geçen gün yanına uğrayıp iki çift laf edeyim derken, bütüün CD'lerini yaklaşık 3bin tane CD'yi, bir gece 12'de "şu karşıdaki çöpe bıraktım" dediğinde epeycene üzüldüm hatta yanımdaki arkadaşla üzüldük demeliyim.. Yıllarımız beraber ilerlerken herşey yine anılarda kaldı. Anılar zaten olmasa, pek çok şeyin farkına varamıyacağız sanırım..

Duy-uru'yu bu sefer bu başlık altında yapayım istiyorum.. Söyliyeceklerimi uzun süredir içimde tuturken, bir kaç şey yazmak istiyorum.

Ychorus bir download blogu gibi görünmesinden cidden büyük rahatsızlık duyuyorum.. zamanında yazdığımız onlarca yazının altında sıfır yada tek tük yorumlar gelmesinden olucak ki.. artık kimse bir şey yazamaz hale geldi blogda sanırım. Bundan böyle, herhangi bir albüm başlığı altında yapacağımız yazı stilini gayet genişletme taraftarıyım. Şöyle.. özellikle anılar konusunda yazıları ele alacağım yada alacağız. Bunun dışında heer türlü gerekli - gereksiz bilgi edevat, hatta yemek tarifleri bile verebiliceğiz.. Öyküsel denemeler belki. Albüm yada grup hakkında bilgi vermektense, böylesi daha verimli ve samimi olucağı düşüncesindeyiz..

Orda, burda, şurda istem dışı söylemlere maruz kalabiliyor insanoğlu hayat boyunca.. Ychorus olarak şunları demiyoruz misal "En iyi yazılar biizm blogda olucek, cayır cayır albüm basıp insanların gözünde cool olmalıyız, en iyisi bizim blog olucek hatta yetinmicez herkese trip atıcez, bizden iyi blog olmucek parçalıcaz hepsini aa bunu daha önce söylemişim" gibi saçma sappan iddalarda bulunmuyor, Ychorus'u saadece bir şeyleri hepberaber paylaşmak adına açtığımızıda tekrardan dile getirmek istiyoruz.

"Bende anılarımı, öyle, böyle, şöyle yazılarımı size yollamak istiyorum, altına mail adresimi düşersiniz çok berhudar olurum, bende bu tarz albümler dinliyorum, arşivimi açmak istiyorum, yazar gibi yazar olmak istiyorum" gibi söylemleri beyninde işleyenlere kapımız her daim açık.. gevende@hotmail.com bu konuda size yardımcı olucak olan adrestir..
Bunların dışında.. yakında blogda ve Bok Kültürü adlı fanzin olayında yerli-yabancı gruplarla yaptığım - yaptığımız röptj. olaylarını bulabilicek, istersenizde okuyabiliceksiniz.. Ychorus takipçileriylede röptj. yapmayı istiyorum. Bunun için bana az önce okuduğunuz mail adresiyle ulaşabilirsiniz.. Soruları bizzat itinayla seçiceğimden emin olmanızı istiyorum..

Güzel türkçemiz dersini sevemeyenlerin blogu Ychorus yoluna kafasına göre yazılarla devam ederken, geçen haftalarda bir diğer albümünü supersonik beylerin eklemesiyle gördüğünüz leziz Psychedelic, Experimental projesi "Sun City Girls"ün ilk albümleri olan 1984 çıkışlı debut albümü, okuduğunuz bu harflerin hemen altındaki yeşil butonda.. Grup 1982 çıkışlı, ülkeleri etikette yazıyor yine.





(1984)

Caravan Of Scars
Uncle Jim
Hitman Boy
Jokers on a Waltz
Rubber Stamp Icons
The Burning Nerve Ending Magic Trick
Black Tent
561B (For Alexis)
Rapping Head
My Painted Tomb
Trippin' On Krupa
Metaphors In a Mixmaster
Your Bible Set Off My Smoke Alarm
Helwa Shak
Moment of a Million Lands
Woman In Mourning
Vomiting Diamonds




6 Kişi Yaladı :

arvadite | 23 Eylül 2008 18:18

röportajlar burda da yayınlansın isteriz.. ve okurlar.. biraz daha ilgi isteriz :)

Vaykorus | 23 Eylül 2008 18:52

Hepsi yayınlanıcak elbet kaadim dostum :)

Adsız | 23 Eylül 2008 21:17

Türkçe bilmeden yayıncılık yapman biraz sakat olur ama.

Vaykorus | 24 Eylül 2008 13:40

Burda yazılanları Türkçe olarak kabul etmiyorsanız, sanırım bir daha burayı takip etmemeniz lazım demektir. Hala takip etmekte ısrar edicekseniz, acıdan zevk almasınıda bilmelisiniz der büyüklerimiz.

Yaptığımız yayıncılık mı ? O da ne ki ? Yayıncıyız diye bir iddamızda yokken ve yol kısayken dönün derim.

Tekrardan iyi günler size.

Serkan Dogan | 24 Eylül 2008 20:00

Biraz daha Sun City Girls gorelim derim bende :) Bendekileri yakinda koyiicam*

Vaykorus | 25 Eylül 2008 20:37

Koy koy..

Yorum Gönder

.

.

Öpücük