Ychorus Radio - Konsept 1

Uzuuuuun zaman sonunda Ychorus Radio'da konsept programlara geçiş başlamiştir efenim.. "Nedir bu durum" sorularına açıklık getirmek adına; Bloga girdiğinizde een alt sayfaya bakınız önce, baktınız ki bir sey görünmüyor Ychorus Radio yazısı dışında, o zaman sorun şudur ki, bilgisayarınızda Active X denlen program yok!, "amman allahıııım napıcam şimdi" demeden size kısacık olan dinleme yolunu anlaticam.. eğer bloga girdiğinizde bir yazı çıkıyorsa ki, (Active X denilen şeyin olmayışından her bilgisayarda çikar) burdan yükle yazısına tıklayınız, ondan sonra 10 sn. içinde yüklenicektir bilgisayarınıza Active X programı.. daha sonra sayfayı yenileyin ve zaten ses gelicektir direk, blogun en altına bakınız.. biz orda çatır çutur chat yapıp, müzik dinliyor olucağız her zaman ki gibi.. : )


Ychorus Radio'dan bir haber olan takipçilerimize otoban yolunu anlattıktan sonra, her daim Ychorus Radio'da bizi yalnız bırakmayan takipçilerimizede, konsept yayın için açıklama yapmak istiyorum.. elbet tüm blog takipçilerimizede anlatmış olucam bu durumu (çok uzattım tamam).. Bundan böyle her Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Perşembe geceleri, Ychorus Radio'da dönüşümlü olarak "brokenchord" ile sizlere Konsept yayınları dile getirecek, gün veya günler öncesi bildireceğiz.. her programda 4 müzik projesine yer vericeğimizide belirtmem en heyecanlı yeri benim için : )

12 Haziran Perşembe günü 22:00'da başlıycak, bitiş saati hiç belli olmayan, ama 04:30'a kadar devam edebilicek ilk konsept programıma yer vericeğim 4 proje ismi ise şöyle. Herkesi bekliyoruz efenim..









Sonic Youth








The Jesus And Mary Chain







Pixies








DDR

2 Kişi Yaladı :

Adsız | 9 Haziran 2008 12:06

dokuzdan sonra nasılda dinleneceğim bir dinim olacak mesela ortada bir the jesus and mary chain var, gencim güzelim seni üzerim gibi sonic youth bir şeyler politik bir duruş var ddr pixies için genel kural aklım kaçtı e ben ben dinlerim. şimdiden başlayıp dünlere uzanan kuşak programı. he ya he valla. yaşasın cumhuriyet.

Vaykorus | 10 Haziran 2008 11:02

Şansızlıklar peşimi bırakmadı yine.. Program esnasında, hiç olmayan bağlantı kesildi ve bir daha bağlanamadım radyoya. O yüzden perşembe gecesi aynı program oldurulmaya çalışılıcaktır duyrulur.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük