The Wibbley Brothers - Go Weird (Rondelet Music & Records, 1982)







United Kingdom çamurunda, 1981'de bir 7" ve 1982'de de, Rondelet Music oluşumunca bu plağı çıkarıp, yok olmuş bir projedir elinizin altında ki. New Wave o muhteşem genişliğinin yanına bir de Experimental tadı ile Avantgarde bir hal alan bu müziğin icracıları hakında çok bilgiye sahip olmamak ve başka kayıtlarını bulamamanın üzücülüğü tatmak için kaçmaz bir fırsat. 


Grubu unutmayan ve 33 yıl sonra bir başka firma olan Trubshaws Astonishing Sounds, albümü tekrar plak formatında, 18 Nisan 2015'te yayınlamıştı ve 1982 basımı olan plağın llk halinin önemini, daha da arttırmış ve 200 dolar gibi fiyatlara satılmasına yol açmıştı.
Albüm, özellikle, yine yürüyüş esnasında, kulaklıkla dinlenildiğinde size güç verecek kapasitesi yüksek olan ve bu dönem için biçilmiş kaftan misali bir tam öğün.

Haşere çocukları ile baş etmeyi bırakan üst komşunuz Sevilay abla sizi anlamakta zorlanabilir ama huysuz ev sahibenizin, minik mutfak camından süzülüp, balkon demirlerini, bol miktarda kızgın yağ ile şekil verebilir ve günlerdir, migros'ta ki çürümüş avakadoyu kimsenin farkedememesini artık umursamayabilirsiniz. Bu albüm, bu işlere yarayabilir. Deneyin, denetin.





The number limit has expired





Limited Download: 33

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük