Hayvanlar Alemi / 6:45 Gram Live Performance




































Açılışını 13 Kasım Cuma günü Kaan Sezyum Sergisi / Cev Edit Dj Set (Nekropsi) ile gerçekleştirecek olan 6:45 Gram'ın ilk güzelliklerinden biri de, Ychorus olarak el üstünde tuttuğumuz, Ankara'lı Psychedelic/Experimental projesi Hayvanlar Alemi! Gece de Hakan Tamar'da DJ Set durumlarıyla daha da bir güzelleştirecek gelenlerin beynini. Gidiniz, görünüz, birbirinize anlatınız diyorum. Hatta bir aksilik olmassa o gün Ychorus yazarları da konser anını baskın düzenleyiceklerini benden duymuş olmayın, Pakize'den duyduğunuz söyleyebilirsiniz misal. Yok öyle, böyle biri. Yüzleriz güleç, kafalarımız bin feet olasıya kadar müzik dinleyelim, müzik üretelim, müzik paylaşıp, müzik dinletelim diyor, akıl küpünüze bir buse konduruyorum..

Hayvanlar Alemi: www.myspace.com/hayvanlaralemi

6:45 Gram: Kadife Sokak, No:10, Kat:2 (Hera'nın üst katı) Kadıköy

www.645gram.blogspot.com

4 Kişi Yaladı :

Adsız | 8 Kasım 2009 13:39

dün ilk program vardı 6:45 Gram'da ve süper bi geceydi.. yalnız bu güzide Hayvanlar Alemi etkinliği gitmiş Grouper'a denk gelmiş.. talihsizlik olmuş..

Vaykorus | 8 Kasım 2009 18:38

Grouper başlayasıya kadar bitireceklerini ve soluğu hep birlikte Grouper konserin de alacağımızı söylediler geçen gün.

Hadi bakalım diyoruz.

Adsız | 8 Kasım 2009 20:08

hmmm hadi bakalım.. biz soluğu Grouper'da alıcaz da arkaoda hepimizi alıcak mı çok şüphelerdeyim..

Vaykorus | 9 Kasım 2009 00:52

Vallaha 12 saatlik bir yolculuk yapıcam sırf Grouper konseri için, dağıtabilirim mekanı olmadı, ya da bir alt sokak ücretsiz Metallica konseri var mı desem acaba : )

Olmadı bacadan girerim ben, kapıdan da çıkarım.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük