Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss


Yndi Halda Indie Rock, Post Rock, Alternative Folk gibi türleri içinde barındıran İngiliz topluluk 2001 yılında ilk kayıtlarını Jack Lambert (Gitar), Brendan Grieve (Bass), Daniel Neal (violin), Oliver Newton (drums, tambourine) ve James Vella (Gitar, glockenspiel, lapsteel, piano, banjo, organ and vocals) kadrosuyla kaydetmişdir. Ayrıca grubun parçalarından Dash And Blast'ı dinlerken aldığım hazzı içinde bulundugum duygusal akımı sizlerle paylaşmak isterim. Keşvetmenin güzeligini biliyoruz. Dash And Blast'ı kaydının insan ruhuna dokunuşları, davulun eşsiz ritmi ve ardından gelen gitar melodileri başlıca bir seyahatin uçuş planını yapıyor. İlerleyen dakikalardaki Violin'in girişiyle duyguların yükselişi açıkça belli oluyor. Yndi Haldayı dinlerken Explosions In The Sky gibi eşsiz guruplardan aldığım tadın benzerlerini hissede biliyorum umarım sizde bu eşsiz duygulardan faydalana bilirsiniz. Ayrıca insan üzerindeki etkilerini dinleme sıklıgındaki tekrar sayısının katlanışında görmek mümkündür.



Severek ve etkilenerek eklediğim bir albümdür Enjoy Eternal Bliss umarım sizde beyenirsiniz ...

Download: Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss 2007

2 Kişi Yaladı :

integral | 19 Ocak 2008 21:25

yanılmıyorsam grubun 2005 çıkışlı albümleri var bende.o albümde yaylılarla birlikte gitar denemelerinin bütünlüğünü çok rahat anlayabilirsiniz.çelişkiye dai sokarlar sizleri.teşekkürler albüm için.

Adsız | 12 Nisan 2008 01:01

çok iyi bir albüm (bütün yorumlara aynı şeyi yazıyorum, kendini tekrar etmek diye buna derler heralde).. beni çok etkileyen bir albümdür, dast and blast'ın yeri ayrı olsa da Illuminate my heart, my darling! diyorum.. tamamen duygusal :)

kaçırmayın derim..

Buket (isimsiz degil)

Yorum Gönder

.

.

Öpücük