Pulp - We Love Life

Jarvis Cocker 1981 yılında John Peel'in sunuculuğunu yaptığı radyo programı için kadettikleri parçalarda Jarvis Cocker (Vokal/Gitar) ve Peter Dalton (Tuşlular), Jamie Pinchbeck (Bass), Wayne Furniss (Davul) toplulukta yer almıştır. Jarvis Cocker Sağır çocukların tedivi gördüğü bir hastanede calışmaya başlamışdır. Hasta çocuklardan etkilenerek yapmış olduğu Mini-Albüm It 'in sözlerindeki başarısında Söz yazarlığındaki ustalığı ortaya çıkmışdır. Ardından yayınladıkları Dogs Are Everyhere ve They Suffocate At Night gibi singe' lar grubun parlamasına sebep olmuşdur. Kayıtlar sonrası grup elemanlarında değişiklikler yaşanmışdır. 1992 yılında tam anlamıyla kendi kadrosunu benimseyen Pulp topluluğu Şu müzisyenlerden oluşmaktadır.Russell Senior (Gitar/Kemen), Candida Doyle (Tuşlular), Stephen Mackay (Bass), Nicholas Banks (Davul) .

Yeni kadro ile çıkartıkları ilk Singe 'lardan biri olan Do You Remember The First Time 'a Çok ünlü yıldızların sorularına cevap olarak bir kısa film eşlik etmişdir. Pulp dinleyicilerin beğeniyle izledikleri bu kısa filde Candida Doyle' nin anneside Hilda Ogden gözükmektedir. 1995 yılında tam anlamıyla müzik basınının gönlünde taht kuran Jarvi Cecker 1996 yılındaki Brit Müzik ödülerinde sahnede Micheal Jakson 'ın midesini nekadar bulandırdığını gösteren bir skeç sunmuştur.
Pulp.. Brit Rock grupları arsında en orjinal ve farklı olanıdır.. Severek paylaştığım Pulp benimde en özel guruplarımdan biridir. İngiltere çıkışlıdır.

It (1983)
Freaks (1987)
Separations (1991)
His 'n' Hers (1994)
Different Class (1995)
This Is Hardcore (1998)
We Love Life (2001)
Sizlerle paylaşmak istedigim 2001 çıkışlı We Love Life albümüdür..

We Love Life 2001

1. Weeds
2. Weeds II" (The Origin of the Species)
3. The Night That Minnie Timperley Died
4. The Trees
5. Wickerman
6. I Love Life
7. The Birds in Your Garden
8. Bob Lind (The Only Way Is Down)
9. Bad Cover Version
10. Roadkill
11. Sunrise
12. Yesterday
13. Forever in my Dreams

Download: Pulp -We Love Life (2001)

0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük