Reverie Falls On All


2003 yazında Replikas üyeleri tarafından kurulan 'Reverie Falls On All' projesinde 'Barkın Engin' ve 'Burak Tamer yer alıyor. Müziklerinde daha çok 'Glitch', 'Noise', Rönesans ve Barok dönemlerini kullanan ikiliye, konuk müzisyen olarak katılan, yine bir Replikas üyesi olan 'Orçun Baştürk' ile Davul'u duyuyoruz.. 'Mezzo Soprano' olan 'Nihan Devecioğlu', "All Of Them Are Memories Since Now" kaydında bizi çok iyi karşılıyor, 'Soprano' olan 'Eri Hidako' ile birlikte. 'Aysu Sulu' ise Flüt çalarak 'Perpetual' kaydında katkıda bulunmuş.


Ses üzerine kayıtlar içeren albüm sık dinlediklerim listesinde uzun zamandır. İzmir konserinde bizlere harika anlar yaşatan 'Reverie Falls On All', yanlarında getirdikleri tek albümlerinide bana hediye edip, fazladan mutlu etmiştir : )


İlk albümleri olan "Clouds In Our Room" 2004-2005 arsında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde kaydedip, 2006 Ekim'inde huzurlarımıza sundular.. Albümü indirme için bir link vericem elbette ama, grup bir güzellik yapıp, 'mp3 formatında değilde direk albümü arşivime eklemek isterim' diye düşünenler içinde, ücretsiz olarak adresinize postalıyor. Yazın bir kenarınıza..


Albümü istetmek adına hemen bir mail atabilirsiniz : info@reveinfallsonall.com


0 Kişi Yaladı :

Yorum Gönder

.

.

Öpücük