David Velez - Impulsive Habitat (2009)



Doğum günlerimizin aynı olduğu David Velez, yan müzik projesi olan ve geçtiğimiz aylarda 2 albümünü paylaştığım Lezrod'a göre daha Atmospheric ve daha soğuk bir soundu ele alıyor. Minimalitenin yine tavanda gezindiği ve daha çok yeni olan bu albümü dinlerken, Lezrod'dan kulağımıza yapışan Glitch parlamalarını bekliyor gibi olsakta, albümle aynı ismi taşıyan ve yarım saatlik bir tek şarkı üzerine tasarladığı seslerle Soundtrack havasına büründüren yapıyı zeminlediği de albüme göre bence en büyük gerçek. Facebook üzerinden chat yaptığım ve eski albümlerine pek bakmadan sürekli bir şeyler üretip, en yeni yaptığı işlerle anılmaktan hoşlanan bir birey sanırım kendisi. Impulsive Habitat ismini verdiği bu son albümüne 2 farklı kapak çalışması ile klasörü takipçilerine süren David Velez'in bir diğer alkışlanıcak olan kısmı ise albümlerini ücretsiz dağıtması ! Kapak seçimini bizlere bıraktığı gibi, albümü indirmek te yine size kalıyor ve rahat bir anınızda kulaklıkla dinlemenizi temenni ediyorum.
Lezrod ile beynini yıkayanların çok da fazlaca seviceğini düşünmediğim bu albümü; kışa zevkle hazırlananların fon müziği olucağını düşlemekteyim. Benim için oturmaya yakınlık gösteren bir albüm oldu. Lezrod, şahane kayıtlar barındıran bir müzik projesi olsa da, kimliğinde ki ismiyle kulağıma giren seslerin sahibini kendime daha yakın buluyor ve önemsiyorum.
Dimdip Not: Daha önce eklediğimde sanırım hiç yazı yazmadığım için çok da göze batamayan Lezrod - Retorno A La Nada (2005) albümünü tekrar tavsiye ediyor ve BURADAN ulaşabilirsiniz diyorum.


David Velez - Impulsive Habitat (2009)

Tracklist:

Impulsive Habitat 28:34

New Link

2 Kişi Yaladı :

air guitarist | 10 Aralık 2009 15:20

download butonuna tıklanmıyor, post'u tekrar bi elden geçirsen iyi olacak Tolga..

Vaykorus | 11 Aralık 2009 15:18

Sağ ol Sadi.

Yorum Gönder

.

.

Öpücük