0 com

Vagina Dentata Organ


0 com

Ychorus Volume 67





0 com

Maribor





Maribor pek çok ismi bir arada barındıran ortak bir müzik oluşumudur. 
Albüm de elde edilen sound anlayışının beyin gücü; Industrial-Ambient alanın kült ismi Maurizio Bianchi'nin yanında, Nimh ismi ile bilenen Giuseppe Verticchio, Lasik Surgery'den Gianluca Favaron, Hall Of Mirrors grubundan Andrea Marutti, Under the Snow'dan Stefano Gentile ve 16 Haziran 2012'de aramızdan ayrılan, Power Electronics türünün unutulmyacak ismi Mauthausen Orchestra yani Pierpaolo Zoppo Ronzero'dan oluşuyor. Albümün dinginliği sizi sarmalayıp, bırakmıyor.. hayal gücünüze büyülü bir verim sağlıyor.


6 Aralık 2011'de Silentes tarafından De Immenso adında basılan albüm, bir süre sonra, 2 Disc olarak + Atrocity Exhibition adı ile yeniden basıldı. Dünya geneline sadece 100 kopya ile sınırlı baskı yapılan bu çift CD'li baskının bir kopyası da benden olması ile müthiş gurur duyuyorum. Albüm, normal CD ebatlarının gayet üstünde bir büyüklükte olan kartoneti ile çok güzel görünüyor. 
Kapakta görmüş olduğunuz kişi ise Kopenik felsefesini benimsediği için Roma katolik kilesinin Engizisyon mahkemesi tarafından yargılanıp, sapkın ilan edilen ve 17 Şubat 1600 yılında, 52 yaşındayken, Roma'da, Campo de' Fiori meydanında, diri diri yakılarak idam edilen, İtalyan Filozof, Okülist ve Gök bilimci Giordano Bruno heykelidir.. Gökgücü tarafından, hayatının konu alındığı oyun, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 1997 ve 2007 tarihlerinde, sadece 2 defalığına tiyatroda sahnelenmiş ve 1997'de, ilk sahnelendiğinde, Aziz Nesin Ödülü'nü, Giordano Bruno oyunu ile Gökgücü kazanmıştır.
Albümü bir şekilde edinin.
0 com

Portastatic


.

.

Öpücük