0 com

Psychic TV - Live, 1983



İzlerken, 1983'te verdikleri bu konserin iyi ki bir videosu var diye düşünmeden edemiyor insan.. Daha sonraları duble evrim geçirmişlersede, bu dönemleri gerçekten olaylı dönemleri.. O kadar çok müzisyene ilham verip, o kadar çok dinleyiciye hayal barındırmışlardır ki.. bu konu tamamen tez konusu. 
Rahatlama ve işitsel ayin anı başlıyor.. yaslan..
0 com

Huerco S.


0 com

KAWABATA MAKOTO & ANLA COURTIS


0 com

Shahman - Demise of a Body



Shahman 
Demise of a Body
Dismal Niche, 2014


Çift kişilik; 2 kardeşin yürüttüğü bir proje olan Shahman, 90'lar etkisi oldukça yüksek bir sound işliyor. Uzun şarkı anlayışlarına karşın, tükenmişliğe yakın bir duygusal boşluk görülebilir. Kırılgan yapılarında etki, dinleyinleride içine çekiyor. Codeine ve ardından gelen onlarca grup gibi arada kaynayıp gidiyor belki ama halen bir şekilde üretmeye ve konserler vermeye devam ediyorlar. Aslında, daha sert parçalar yapıyorlar ve Noise Rock dünyasına eşdeğer işleri var ama bu albüm çok daha alakasız da olsa, 90's Emo stilini bile hissettirmesi ve geçmişe bir şapka atmalarını seviyorum.
Toronto topraklarından. Albümlerine, Bandcamp sayfasından ulaşabilir ve indirebilirsiniz ama önce şu altta ki iki play ve iki alakasız kayıt ve albüm sizi bekliyor.
Çok yağlı yemeyin, şişmanlatıyor.













.

.

Öpücük