0 com

Cuarteles De Invierno




Catkills Records, Arjantin'li bir label ve Arjantin gruplarına desteğini esirgemediğinin bir göstergesi olan Cuarteles De Invierno, üniversiteye yeni başlayan ve bir Indie / Shoegaze / Dream Pop etkilişimli grup kurma isteğiyle yanıp tutuşan gençlerden oluştuğunu hissettiren; basit ama istekli müziği aslında keyifli.. İlk dinlediğinizde, gerçekten çok basit-kilişe bir tad bırakan grubun heyecanına ortak olmak adına bir göz atın istedim. En azından, dinlerken, gerçekten o ilk kez keşfettiğiniz Indie soundunu nasıl sevdiğinizi hatırlatıyor ve geçmişe götürdüğü için de, özellikle orta yaşlara iyice yol alanları gülümsetiyor.. Çok önemli bir müzik olayı olduğu için değil, içinizde ölmeye yüz tutmuş hisleri uyandırdığı için blogda yer vermek istedim.

5 Eylül 2015 günü albüm ulaşılır haldeydi.Albümü dinlemek için download linki vermiyorum çünkü Bandcamp sayfalarında zaten ücretsiz yayınlamışlar! Yolu bil(e)meyenler için de hemen yolu hazırladım: Siteye girdiğinizde, Buy Now/Name Your Price kısmına tıklayın ve çıkan sayfaya rakam ile 0(sıfır) yazdığınızda ve mailinizi de yazdığınızda, otomatikman ve bir hızır edasıyla, ücretsiz download linki mailinizde oluyor! Bence bu uygulama muhteşem! Ayrıca, maddi destek olmak amacıylada, ücret ödeyebiliyorsunuz ki; onuda anlatmıyorum artık.. Linkler ortada.
De hayde o zaman..





.
0 com

Morder Machine (Live)


0 com

Offrez un Homme - Tears Compilation (1989)


The number limit has expired

DSM IV Tanı Kriterlerine göre aşağıdaki 8 belirtiden en az 4'üne sahip kişiler obsesif kompulsif kişilik bozukluğuna sahiptir.
  1. Yapılan etkinliğin asıl amacını unutturacak derecede ayrıntılar, kurallar, listeler, sıralama, organize etme ya da program yapma ile uğraşır durur.
  2. İşin bitirilmesini zorlaştıran bir mükemmelliyetçilik gösterir (örn. kendisine özgü aşırı katı ölçütler karşılanamadığı için bir tasarıyı tamamlayamaz.)
  3. Boş zamanlarını değerlendirme etkinliklerinden ve arkadaşlıklarından yoksun kalacak derecede kendisini iş ya da üretkenliğe adar (ekonomik gereksinmeleri ile açıklanamaz)
  4. Ahlak, doğruluk ya da değerler gibi konularda vicdanının sesini aşırı dinler ve esneklik göstermez (kültürel ya da dinsel özdeşimi ile açıklanamaz)
  5. Özel bir değeri olmasa bile eskimiş ya da değersiz şeyleri elden çıkartamaz
  6. Başkaları, tam olarak kendisinin yaptığı gibi yapmayı kabul etmedikçe görev dağılımı yapmak ya da başkalarıyla birlikte çalışmak istemez.
  7. Para harcama konusunda hem kendisine, hem de başkalarına karşı cimri davranır; para, gelecekte ortaya çıkabilecek felaketler için biriktirilmesi gereken bir şey olarak görülür.
  8. Katı ve inatçıdır.

.

.

Öpücük