0 com

Expo 70 - Exquisite Lust (Kill Shaman, 2006)







Artık, markette alınan yiyecekleri poşete koyup, eve taşıyan ve her seferinde sabırı taşan taşıyıcı olmaktan fazlaca sıkılıp, hüzün okyanusunda boğulanlara..





(Limit has expired/Limit doldu)


Sınırımın Sınırı/Limited Edition: 14
0 com

Fougou - Further From The Centre Of Disturbance (Greengage Sounds, 2012)







Resimine baktığım o kişiler hep bendim ama o kişiler hiç ben değildim..



(Limit has expired/Limit doldu)







Kişilik hak/Limited download: 19
0 com

Monopoly Child Star Searchers - Bamboo For Two (Olde English Spelling Bee, 2010)




Terhis olduğum ve en sevdiğim gün olan Pazartesi'ye ve en sevdiğim sayılardan olan 13. güne denk düşen bu önemli günün öğle öncesine en yakın zaman dilimin de otobüs durağında bekler iken, benim binmeyeceğim otobüsün önümden geçerken ki yolcularına bakarken anlamıştım; hiç bir şey değişmemiş ve bütün bıkkınlığı ile yolun bitmesini oturarak bekleyen yolcuların yüzlerinde ki ifadesizliği görmüş olmamla birlikte, bana hak olan özgürlüğün tadını, her zaman olduğu ve olacağı gibi yapayalnız hissetmek, hissetmenin verdiği yoğun huzur ile birlikte de, en sevdiğim ay olan Aralık ayının, o anlamsız güneşini tüm bedenimle tatmış ve yutmuştum ama aklıma çok da takılmadan, hemen verdiğim sorunun cevabı da bulmuştum ki; o otobüsde ki bütün yolcuların ve özellikle orta bölümde ki eşarplı teyzenin kafasın da çalan albümün bu olduğuna da, kalıbı basmıştım. İşte o günden beri kalıbı basmaya devam ediyor ve bu albümü..




(Limit has expired/Limit doldu)




Yutmak Hakkı+Limited Edition: 13
0 com

Audrey Chen





AUDREY CHEN: Chinese-American musician who was born outside of Chicago in 1976. Now, using the cello, voice and analog electronics, Chen’s work delves deeply into her own version of narrative and non-linear storytelling. A large component of her music is improvised and her approach to this is extremely personal and visceral. Her playing explores the combination and layering of a homemade analog synthesizer, preparations and traditional and extended techniques in both the voice and cello. Recently, her primary focus has been her solo project but she is also involved in many various collaborations with Phil Minton, Tetuzi Akiyama, Tomomi Adachi, Matana Roberts, Elliott Sharp, Aki Onda, Phill Niblock, etc. Chen has performed in Europe, Russia, Australia, New Zealand, China, Japan, Taiwan, Brazil, Canada and the USA.




Live Performance: 6 Nisan 2013 / İstanbul






.

.

Öpücük