1 com

Asher - Landscape Studies

Dinleyiciyi derin düşüncelere hatta; ufak bir seyahate çıkaracak kadar huzur verici, dinlendirici minimal bir çalışma...

Uzun süre dinlemekten sıkılmayacağınız albüm, insanı oldukça rahatlatıyor. Ychorus takipçileri umarım beğeneceklerdir, iyi dinlemeler. Ambient, drone severler kaçırmasın!


0 com

Toro Y Moi - Underneath the Pine (2011)


Aman Chilli, Chilli yavrum chilli, taze çıktı chilli, chillii

Download
0 com

Sinus Buds & Kuz.B - Incommensurables (2010)


Terliklerimi giymediğim bir günün sabahıydı. Sessiz ve derinden.. Yankılanıyordu içime oturan hissizlik ve uyuşturuyordu tüm bedenimi, varsızlığıyla.. Seni, sen yapandı içim de oturan hissizlik ve gelip geçen bütün düşlerimin kayıtlsızlığıyla, baş başaydım.. Gittiğin tüm kapıları yerinden çıkardım. Kökledim bütün hayal evlerimi, nedenlerimi, nedensizliğimi, sensizliğimi ve yarattığın bütün kağıttan gemilerimi.. Suya bıraktım.. ama bu sefer üstüne değil, altına almıştı(n) tüm akışkanlığını.

O'na göre.. sana göre değilmiydim ? Öyleydim aslında, öyleydim..





Sinus Buds & Kuz.B - Incommensurables (2010)


1 100219_02 4:47
2 100219_04 1:32
3 Tu Attends #2 1:45
4 Collapse-Woodsman 8:47
5 Collapsing Waste Cut-Up 6:57

download limit has expired / limit doldu


39 İndirmelik Linkolink / Limited Download Link 39
0 com

Hakkari'den Ankara'ya Kagitcilar / Scavengers from Hakkari to Ankara





Hakkari'den Ankara'ya Kagitcilar (belgesel) / Scavengers from Hakkari to Ankara (documentary)

1994 yilinda Hakkari'nin Ordekli (Kotranis) koyunden goc etmek zorunda kalan yuzlerce kisi halen Ankara'nin merkezinde coplerden kagit toplamaya devam ediyor. 2001-2004 yillari arasinda amatorce bir hevesle onlarin hayatlarini kaydetmeye baslayan kisiler zamanla, hem onlarin yasadiklari zorunlu gocun acilarina, hem de Turkiye'nin baskentinde kapitalizmin en vahsi yuzuyle verdikleri mucadeleye tanik oldular. Bu belgesel, 13 yasinda Ankara'nin copunde ailesini gecindirmeye calisan cocuktan, 60 yasinda koyunden kovulan amcaya kadar, yasadiklari surgunlere, hor gorulmelere, dislanmalara inat sadece emekleriyle varolmaya calisan insanlari anlatmaktadir.

Hundreds of people, who have been forced to migrate from their village Ordekli (Kotranis) in Hakkari at 1994, are still picking wastes at the garbage sites in the center of Ankara. A group of people, which started to record their lives on video between the years of 2001 and 2004 with an amateur aim, witnessed the pains of their forced migration and their fight against the wildest face of capitalism in the capital city of Turkey. This documentary tells the story of those people -from a 13 years old child taking care of his family off the garbage of Ankara to an old man being expelled from his village- their efforts to exist just with their labor despite despite all deportations, contempt and discrimination just by relying on their labour.

artikisler.wordpress.com
artikisler.net
artikisler@gmail.com

http://www.archive.org/details/HakkaridenAnkarayaKatlarScavengersFromHakkariToAnkara
0 com

Erkin Gören - Kestim Öldün (2011)


Kadıköy' ün güzide fabrikalarından Erkin Gören' in yeni albümü çıkmıştır... Israrla indiriniz !

http://erkingoren.bandcamp.com/album/kestim-ld-n





davul / drums : oğuz erdin
bas gitar / bass : canberk ünsal
arka vokal / back vocal : gümüş özdeş (ne yazık ki, evim var, yürü)
ritm gitar / rhythm guitar : taner yücel (ne yazık ki, evim var)
kayıt / recording & mix : umut çetin
baran göksu

0 com

Eric Cordier - Digitalis Purpurea (2003)


Petrol karşılığında Gıda Programı, 1990 yılı Ağustos ayında Kuveyt'i işgal etmesinin ardından ambargo altına alınan Irak’da halkın temel gıda ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi 986 numaralı kararı ile gelir sağlayabilmesi için Irak hükümetinin petrol satmasına izin veren programdır. 2003 yılındaki Irak Savaşı sonucunda ülkenin işgal edilmesiyle Saddam Hüseyin rejiminin devrilmesiyle ambargo ve program sona ermiştir. Programın sona ermesinden sonra geçmişe yönelik çeşitli yolsuzluklar su yüzüne çıkmıştır.




1 - Digitalis Purpurea
2 - Dactyle Aglomérée
3 - Les Os Longs
4 - Postface


Eric Cordier - Digitalis Purpurea (2003)

"limit has been reached"


Sınırlı İndirme/Limited Download: 23
0 com

Mpala Garoo - Ou Du Monde (2010)


Bezelye tanesi kadardı yaşam ve üstümde ki ağır(lık)la medet umuyordu hasbam. Yanlış yer ve yanlış zamandaydık hepimiz.. ve oysa öyle iyi iyileşiyorduk ki hepimiz..

Darağacın da 3 fidan misaliydi yaşamın. Bezelye tanesinde ki yeşillik gibiydi yaşamın. Ne önemi vardı ki bütün düşlerin ve azınlıkların. Seni, sen yapandı tüm siyahlığın.. Seni benden alandı; bölük pörçük yalnızlığın(ın).

Tüm yitirilmişliklerin anlaşılmazlığı gibi bir albüm..



43 Kişilik Düşüm / Limited Download Link: 43


Mpala Garoo - Ou Du Monde (2010)

Open Way Up High
Kid Island
Magic Fiesta
Summer's Always Coming
Ou Du Monde
Invisible Dolphins




.

.

Öpücük