0 com

The Night Terrors - Back to Zero (2010)


Bol gürültülü, basslı ve Thereminli. Deneysel ve psychedelic sesler sevenlere. Hemi de Avustralya'dan !
http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=6815486518237113491

Download

Support their music and buy their album

http://www.myspace.com/thenightterrors
0 com

Midlake - Acts of Man / "Long Way From Home" Istanbul Acoustic Sessions


Boğaz Manzaralı Midlake. İstabul'un yeni video oluşumu "Long Way From Home" ndan
0 com

Among The Smallest - The Way We Saw The World Was Far From How It Saw Us (E.P.) (2011)


Genç bir adam, hüzünlü tonlar...

Free EP can be downloaded from:
http://amongthesmallest.bandcamp.com/
2 com

Luciano Cilio - Dialoghi Del Presente (1977)


Fulden'e.

http://www.mediafire.com/?oyjdaibe9p3qtlg

Not: 4. parçanın eksik olduğunu sonradan farkettim. Onu da ekledim.




0 com

AUN -Black Pyramid



Psychedelic, doom, drone tarzda müzik yapan AUN ve son albümü Black Pyramid, kesinlikle dinlenilmesi gereken çalışmalardan...

Albüm yedi parçadan oluşuyor ve yaklaşık 48 dakikalık bir süreye sahip. 2010 yılının en iyi albüm listeleri bir çok müzik dergisi ve blog tarafından hazırlanmaya başladı bile. 2010 yılı içinde çıkan kaliteli işlerden biri olan AUN- BLack Pyramid; doom, drone ve psychedelic müzik severler için kaçırılmaması gereken bir albüm!

Albümü dropbox ve mediafire olmak üzere iki paylaşım alanına da yükledim. İyi dinlemeler...

http://blackdrone.com/products-page-2/a/aun-black-pyramid/

http://www.theomegaorder.com/AUN-Black-Pyramid-digi

http://www.myspace.com/aundrone

http://www.mediafire.com/?291q5pojk05nn9q
0 com

4 Aralık: The Clientele / Bronx Pi Sahne'de!



2 Ekim Cumartesi günü olucak olan bir konser haberi içimi cizz etmişti ve benim o gün, doğumgünümdü! Ama ne yazik ki parasal olumsuzluklardan dolayi gidememiştim olucak olan The Clientele konserine.. Keşfettiğim 2005 dönemini hatirladikça hüzünlenir hala içim.. Askerden gelmiş ve resmen müziğe aç gelmiştim.. Koca 15 ay idi çekilmez olan ama yeni keşiflere öyle bir atlamiştim ki.. hiç olmadiğim kadar bir oburluktaydim ve The Clientele resmen ilaç gibi gelmişti bünyeme.. derken, yillar sonra Türkiye'de konser vericeklerini görünce "Bugünleri de gördük ve göreceğiz herhalde kanli, canli.." demiş ve o lanet; pis kokulu kağit parçalarindan cebim de olmadiği için gidememiştim.. Tipki, sekiz senedir konserlerine gitmek için beklediğim ve geçtiğimiz günler içerisin de İstanbul'a gelen ve bu sefer, benim de İstanbul'da olduğum bir anda olan The Notwist konseri ve cabasi olan Lali Puna konseri gibi.. Öyle aci bir şey ki o his.. bilirsiniz.. Ama 2 Ekim Cumartesi günü olucak olan konserin bir ileri tarihi olan; 4 Aralik Cumartesi günü olucak olmasi haberiyle birlikte, bazilarimiz için havaya uçmaya ve ziplamaya neden olduğu da bir aşikardir..

Ve ciddi anlam da şaşirtici bir şey olup, The Clientele tekrar İstanbul yollarina düşüyor ve tarihi bu sefer 4 Aralik oluyor hem de yine ayni mekan da; yani Bronx Pi Sahne'de ve yine bir Cumartesi gecesi ateşin de.. İndie Pop tabanli, Psychedelic sürtüşmeli, hatta Slowcore'da göz kirpan, Dream Pop'li, Twee Pop anlari bile olan ama hafif geceli, şuh ve naif temsilcilerinin, plak cizirtili vokal kayitlarini her daim müzik çalarlarimiz dan dinleyen; biz The Clientele severler, bu sefer, gerçekten canli görebilmek adina, 4 Aralik gecesi, Bronx Pi Sahne önün de ki yerimizi alalim diyorum! Kaçirilmaz firsat.. Benden söylemesi.. Gözlerden akicak damlalarin bazen tek sahibi onlardi.. Anlatilamadi, yaşandi.. The Clientele.. Başinizi sevdiceğinize yaslayipta yada onu düşünerek dinlemek kadar güzeli var mi.. Değil mi ?

The Clientele müziğiyle hiç tanişmayanlar için aşaği da paylaştiğim videolara göz atmanizi temenni eder, heyecanimiza ortak olmanizi dilerim.. Böyle kayit tekniği pek olmadi.. kulak kabartiniz!











.

.

Öpücük