3 com

Donnie Darko (Soundtrack)




Yine bir film, yine 2003, yine bir Soundtrack..



,
3 com

Slowblow - Nói Albínói (Soundtrack)



İzlanda yapımı bir seneryo ve yine İzlanda çıkışlı bir müzik projesinin birleşiminden doğan Soundtrack güzelliği.. 2003 yılında "kara mizah" adı altında gösterime giren bu film, ülkemizde de bayya rağbet gördüğü gibi, pek çoklarımızında hayatında yer edinmişti.. Gözden kaçmasın.

Slowblow (Orri Jónsson, Dagur Kári Pétursson)


(2003)

"Beginning" - 1:25
"Hillbilly" - 1:52
"Hole" - 0:57
"Another Beginning" - 1:18
"Rainbow" - 1:02
"Morgun" - 3:16
"Piece Of Cake" - 1:57
"Why Hawaii?" - 2:54
"Maproom" - 1:31
"Love On A Couch" - 0:49
"Dinner" - 2:25
"Another Hole" - 2:50
"Date" - 0:53
"Komdu Litla Barnið" - 4:39
"Grave" - 1:22
"Love On The Phone" - 1:24
"Groove" - 3:36
"Sjoppa" - 1:48
"Elegy" - 12:26
"Aim For A Smile" - 4:16

2 com

David Lynch - Eraserhead (Soundtrack)


Anlaşıldığı üzere.. 1977 çıkışlı filmin Soundtrack olayı.. Meraklasına.




Tracklisting:
#1
Digah`s Stomp (Thomas 'Fats' Waller)
Lenox Avenue Blues (Thomas 'Fats' Waller)
Stompin` The Bug (Phil Worde & Merceds Gilbert)
Messin` Around With The Blues (Thomas 'Fats' Waller & Phil Worde)
#2
In Heaven (Lady In The Radiator Song)
(Music: Peter Ivers, Lyrics: David Lynch, vocals by Peter Ivers)

2 com

"Yağmur Zehra Karakoç"


Çalışmalarını pek beğendiğim sevgili insan "Yağmur Zehra Karakoç" ile günler öncesi yapıpta koyamadığım muhabbetimsi Röportaj.. Teşekkürler ediyorum tekrardan bu keyifli yazışma için kendisine..


( Cocteau Twins ): Yağmur nasılsın, ne kadar yolunda hayat ?
314: seninkinden daha yolunda dğil sanırım... garip... şuara...herşey...

( Cocteau Twins ): Benimde öyle.. zaman feci hızlı. Ve günleri tüketirken hiç bir şey yapamadığını hissetmekde güzel bir duygu değil hani.. Bir geçiş dönemindemiyiz sence ?
314: hımss.. geçiş dönemi... olabilir... (bu arada garip ama birden içimden güvenlik ilizyonu diyesim geldi) şey gibi daha iyi olucak evet biliyoruz bu bir geçiş dönemi... herşey çok güzel olucak, demenin bir başka yolu. karamsar görünmek istememde pek de iyi ilerlemiyor sanki dünya. hani daha iyi olmaz gibi..



( Cocteau Twins ): Bence daha iyi olucak ama.. zaman ve sabır gerekli diye düşünüyorum. Hem neden olmasın ki sorularınıda beynimize sokmalıyız. En iyi ilerleyiş yolu bu olsa gerek.. Bu halde birşeyler üretebiliyormusun peki.
314: evet hatta herşey daha kötüyken... sesimi çıkaramadığım garip zamanlarda bir tür ruh sakatlanması yaşıyorum(yaşıyoruz) iyi mi kötü mü bilmiyorum ama birşeyler ozaman ortaya çıkıyor.. birşeyler ozaman bütünleşiyor..


( Cocteau Twins ): Yaptığın işlere hayranım.. Hiç bilmeyen, senden haberi bile olmayan insanlara ne yaptığına dair az da olsun doyurucu bilgiler saçarmısın ?
314: ehe... teşekkürler bu arada ... kolaj yapıyorum kavramsal açıklaması bu sanırım... daha doğrusu kolaj yaptığımı bana söyleyen birkaç kişi olana dek ben yaptığımdan bir haber bir şeyleri kesip birleştirmekle meşguldüm.. sonra birkaçını yayınlamaya başladım.. devamda ediyorum... benim için bir tür arınma gibi... günlük tutmak gibi... içimde birşeyler kırıldığında çıkrıp orada birleştiriyorum... birileri anlasada anlamasada görmeleri duygularımı paylaşmak gibi... iyi hissettiriyor... herkesin herşeyden haberi varmış ve üztüne üstlükde yanımdalar mış gibi....


( Cocteau Twins ): Nedir üretirken ele aldığın şeyler ? Extradan fonda herhangi şeyler mi çalar üretim esnasında ? An itibariyle ne çalıyor hatta ?
314: "Stafrann Hákon - Glussi" çalan bu. üretirken içimdekiler var işte ben varım bir yığın kağıt ip kalem vs var annem onlara çöp diyor bu çöpleri başka şekilde saklama şeklimmiş... biriktirmeyi seviyorum bir yığın şey var... eğer biri beni üzmüşse vakti zamanında bana verdiği bir nesneyide sözüde bilmiyorum herhangibi birşeyide bütüne dahil ediyorum... bu onun orada kalıp birdaha beni etkileyemeyeceğine dair bir his uyandırıyor... bir tür kaçış sanırım... sonuçta herkesin başka kaçış yöntemleri var... ve herzaman eğer uğraş içindeysem mutlaka güzel bir şey ler hep fonda olur. sakin şeyler mutluymuş gibi davranan hüzünlü melodiler... heh... bir de bir fincan kahve... soğusada yanımda olması beni mutlu ediyor



( Cocteau Twins ): "Tim Hecker - Radio Amor" albümünü dinlemekteyim bende ki böyle anlar için birebirlerden.. Küçük şeylerden mi mutlu oluyoruz, yoksa bu yaşadığımız ve bizim gibi insanların yokluğu çektiğimiz yerlerden mi ileri geliyor ?
314:b şıkkı... birde küçük şeyler hep daha sevimli ve sıcaktır... insan az olunca sıcaklık oluşturmak lazım geliyor... öyle olunca bir sürü küçük sevimli sıcaklık biriktirmek zorunda kalıyoruz... sanırım olay tamda bunun gibi birşey... ben öle düşündüm


( Cocteau Twins ): Denizli'de yaşıyorsun.. Nasıl bir yer Deniz'li ve seni ne denli mutlu etmekte ? Bir defa gelmişliğim var, insanları çok da sıcak görmemiştim yada ben yanlış gün de gelmiştim..
314: bilmiyorum ... burada sadece gittiğim yerleri seviyorum... denizli çok garip bir yer.. insanlar birbirine hep çok uzaktır... dejenerasyon denen şeyin avam kısmı buraya nasipmiş... yıpranmak olması gereken birşeymiş gibi... bilinçli yapılan bir iş... birde fazla nazik insan yok...o yüzden çift kişilikli olup kendinizle vakit geçiriyorsunuz. sanırım son popüler işde bu...



( Cocteau Twins ): Hatta "Jazz" isminde bir bar'da oturur oturmaz "Üye olmayanları almıyoruz" diye kapı dışarı edilmiş, içeride de Eminem'mi çalıyordu ne tam hatırlayamıyorum.. İzmir'de aslında çok sıkıcı insanlar pek kabul etmesede.. Evde oturup müzik dinlemek en iyisi diye düşünüyorum İzmir'de.. Adam akıllı canlı müzik dinlenicek tek bir mekan bile olmamasıda cabası : ).. Peki, Denizli'den sıyrılıp başka yerlerde yaşama düşüncen nedir ? Ürettiklerini daha prof. bir hale getirmekte ister mi gönlün, yoksa daha hobi babında mı bakıyorsun olaya ?
314: ben alkol kullanılan mekanlara girmyorum... evet genelde öledir buralar... hem o yüzden hemde zaten uyku halindeyken artı etken maddelerle daha da uyuşmaya gerek yok bence. hımss hayalim var benim.. üsküp'e gidicem. vardar nehrine bakan küçük bir evim olsun istiyorum... hayalim bu ... bu işin profu olur mu bilmiyorum ben sadce yapıyorum... günlük tutmanın daha prof hali sanırım bunu yayınlayıp ben yazdım demek. bunu düşünmediğimi farkettim şimdi. sanırım uzun bir süre daha böle gidicek. bak tolga ne yaptım diye link atarım. daha fazlası değil...



( Cocteau Twins ):Ürettiklerini net aleminde sergilediğini biliyorum.. Gözlemlemek isteyenlere belirleşen linki verebilirmisin ? Ne kadar sıklıkla bir şeyler ekliyorsun ayrıca.
314: http://cosmicenergy.deviantart.com/gallery/ tamda buradan ulaşılabilir... belirli bir sıklığı yok çok dğişken sanırım canım istediği zaman...

( Cocteau Twins ): İsveç - Türkiye yapımı "A Journey Down The Well" topluluğunun offical web site'lerinin arka fonu oldu ürettiklerin. Bu nasıl gerçekleşti ve neler kattı sana ?
314: iyi hissettirdi... ve anlatmaya çalıştığım şeyleri daha anlamlı kıldı.. özel gibi yani... ve başka bir kaç kişide ulaşıp birkaç kolajıma talip oldu. bir kaç albüm kapağı ve birkaç arkafon daha. istenilenler bunlar bende yapmaya çalışıyorum..

( Cocteau Twins ): Üretimlerinin ve ilhamlarının sıklaşmasını diliyorum.. Şimdi sorduğum klasik sorulara geçmek istiyorum.. Fanzin'ler hakkında düşüncen nedir ? Ne kadar gereklidir sence bir Fanzin ? Fanzin'lerle ilgili arkadaşların var mı ?
314: farzinlere bayılırım ... diğer yayınlardan hep daha samimi ve hep daha içsel gelmiştir... sıcak. üret , fotokopiye gönder zımbala iğnele... bence çok güzel alternatif olması ayrıca hoş... burda bir kaç fanzin var öğrencilerin çıkardığı kitapevlerine bırakıyorlar.. sanırım özenle sakladığım ender şeylerden...


( Cocteau Twins ): Haarika.. Elbette bizde fanzinlerin sıcaklığıyla kavrulan insanlardanız.. Peki Ychorus hakkında görüşlerini bilmek isterim ki, blogdan indiripte çok sevdiğin bazı isimleri bizimle paylaşırmısın..
314: yaşasın ychorus diyerek ychorus hakkında görüşlerimi bildirmek hoşuma gider.. çok samimi ve bizden birileri var cümlesinin tamda karşılığı.. ychorus'dan indiripde aman allahım ne de güzel dediğim ve ychorus sayesinde keşfettiğim "Ef" var sonra "Helios" var Helios'a bayılırım..."change of plans"i sayenizde tanıdım hah birde "Halves","Stafrann Hákon", Low Low Low La La La Love Love Love(tekerleme gibi) var ve bir kaçı daha.

( Cocteau Twins ): Teşekkürler ediyorum.. Bizi, bizim gibi anlayanların varlığı ve desteğiyle devam ediyoruz 1 yıldır yolumuza.. Peki bu çok güzel sohbet ve içtenliğinizi kelimelere döktüğünüz için çok teşekkürlerimizi arz ederken..

- Bitti -
10 com

Fursaxa - Kobold Moon

sevgili(?) türk adaletimize gelsin bu beyin açıcı albüm.





0 com

the American Dollar - Technicolour Sleep

tracklist:
Rudiments of A Spiritual Life
The Technicolour Sleep
Signaling Through The Flames
Tonight, Lets All Make Love In London
Daytrip
The Swamp
Supernova Landslide
Time
Summer Of War
DEA
Raided By Waves
Palestine


DOWNLOAD
0 com

My Morning Jacket - Chocolate & Ice


(2002 - EP)



"Can You See The Hard Helmet On My Head?" – 3:43
"Sooner" – 3:37
"Cobra" – 24:12
"It's Been A Great 3 Or 4 Years" – 4:00
"Holy" – 1:59
"Sweetheart" – 3:04


0 com

the Album Leaf


Into the Blue Again(2006)
tracklist:
The Light
Always For You
Shine
Writings On The Wall
Red-Eye
See In You
Into The Sea
Wherever I Go
Wishful Thinking
Broken Arrow


DOWNLOAD



A Lifetime or More
the Album Leaf & On Air Library Split EP(2003)tracklist:
Another Day (the Album Leaf)
Essex
(the Album Leaf)
Lamplight (the Album Leaf)

Ex's And Ho'
(On Air Library)
Pass the Mic (P,A,C) Pt.1 (On Air Library)
Pass the Mic (P,A,C) Pt.2
(On Air Library)
Pass the Mic (P,A,C) Pt.3 (On Air Library)
Faux Fromm (On Air Library)


DOWNLOAD
0 com

ADULT. - Gimme Trouble





0 com

The Afghan Whigs - Honky's Ladder EP

0 com

The Afghan Whigs - Debonair/Genlemen EP

1 com

Aarktica - Bleeding Light

tracklist:
Depression Modern
OJ Gude
Night Fell, Broke Itself
A Shadow Knife (Draws The Bleeding Light)
We're Like Two Drops Separated by a Drowning
A Wash A Sea Goodbye It's Me
Twilight Insecta
Bleeding Light


DOWNLOAD

0 com

the Daysleepers - Drowned in a Sea of Sound

tracklist:
Release the Kraken
Twilight Bloom
Distant Creatures
Summerdreamer
Tiger In the Sea
Megatron Supernova
Space Whale Migration
Lovesparkles
The Secret Place
Run


DOWNLOAD

0 com

Aarktica - No Solace in Sleep


tracklist:
Glacia
Indie
Elena
You Have Cured a Million Ghosts From Roaming In My Head
Inebria
The Ice (Feels Three Feet Thick Between Us)
Welcome Home
I Remember Life Above the Surface


DOWNLOAD
0 com

Sylvain Chauveau - Un Autre Decembre (Another December)



(2003)


Minéral (Mineral)
Sous Tes Yeux Probablement (Under your eyes probably)
Granulation 1
Neuf Cents Lunes (Nine hundred moons)
Alors La Lumière Vacille (Then the light flickers)
Granulation 2
Il Fait Nuit Noire A Berlin (It's a deep dark night in Berlin)
La Lettre Qu'Il N'Envoya Jamais (The letter he never sent)
Granulation 3
Un Autre Décembre (Another december)
Granulation 4
Du Rêve Dans Les Yeux (Dream in the eyes)


0 com

Hayvanlar Alemi'inden Önemli Duyuru Vol. 2




H.A.K.S. no:2: Ankara Yerlisi Dört Genç Erkeğin Törensel Etkinlikleri ve Müzikal Doğaçlamaları
"Hayvantropolojik Alan Kayıtları Serisi No:2"


"Ankara Yerlisi Beyaz Irktan Dört Genç Reşit Erkeğin Törensel Etkinlikleri ve Müzikal Doğaçlamaları, 2003-2008"

Hayvantropolojik Alan Kayıtları Serisi'nin ikinci CDsinde Hayvanlar Alemi'nin aleminde 2003-2008 yılları arasında olup bitenlere göz atıyoruz. Hayvanlar Alemi'nin sık sık çaldığı Nefes Bar'dan unutulmaz anlar, Tenedos Cafe ve Barışarock'tan canlı kayıtlar, çeşitli odalar, salonlar ve bodrumlardan yükselen sesler, gereksiz elektronik denemeler, Gökte Güller Açıyor'un ilk konser performansı, Kuşkonmaz'ın vahşi bir space-rock versiyonu, çok çılgın gitar soloları, seyirciyle yüz göz olmalar, bir adet "doğaçlamaya isim bulma yarışması", akustik kayıtlar, Hayvanlar Alemi'nin günlük hayatıyla müziğinin iç içe geçtiği noktalar, ve koleksiyonu taçlandıran, Ankara'nın gece hayatına dair bir gerçeküstü-bilimkurgu-müzikal-teatral hikaye 'Kavun Koklayanların Esrarı'; ..ve daha neler neler. Bazıları tarihi değere sahip, bazıları beş para etmez 16 şarkı, toplam 69 dakika. Makyajsız, çıplak, kıllı göğsüyle Hayvanlar Alemi. Gelecek kuşaklara aktarılacak gerçek bir HayvAntropolojik kalıntı.
Şarkılarla ilgili ayrıntılı bilgi ve birkaç fotoğraf içeren 8 sayfalık bir kitapçık ve Hayvanlar Alemi konserlerinden yadigar bazı nesnelerle birlikte servis edilmektedir. Adresini yazan herkese ödemeli kargoyla ücretsiz yollanmaktadır.

www.myspace.com/hayvanlaralemi


0 com

Majesty Crush - Love 15





(1993)

Boyfriend
Uma
No. 1 Fan
Brand
Purr
Seles
Grow
Pretty Head
Cicciolina
Penny for Love
Skin
Feigned Sleep
Horse



0 com

Loren Mazzacane Connors - In Pittsburgh (Tape)



(1989)

Side A

1. Trouble in Mind
2. Prelude I
3. Trouble in Mind 2
4. Prelude 2

Side B

5. Night Train
6. Child's Blues
7. Fallen Son
8. Blue Ghost Blues *




0 com

Deutsch Amerikanische Freundschaft (D.A.F.) - Alles Ist GUT



(1981)


Sato-Sato ("Sato-Sato")
Der Mussolini ("The Mussolini")
Rote Lippen ("Red lips")
Mein Herz macht Bum ("My heart goes boom")
Der Räuber und der Prinz ("The robber and the prince")
Ich und die Wirklichkeit ("Me and reality")
Als wär's das letzte Mal ("Like it was the last time")
Verlier' nicht den Kopf ("Don't lose your head")
Alle gegen Alle ("Everyone against Everyone")
Alles ist gut ("Everything is fine")

1 com

Kim Ki O













"Kim Ki O" güzelliğinin Offical sitesi geçtiğimiz günlerde açılmış bulunmaktadır.. Tişört satışlarıda gördüğünüz gibi başlamıştır ve bu çok güzel bir şeydir.. Merakla tıklayınız.


0 com

Nirvana - (SNG) Sliver

(1990)
Sliver
Dive
About A Girl (Live)
Spank Thru (Live)
Phone Conversation

0 com

Microfilm - Stereodrama (2007)




Tracks:
1. Dpt. 1
2. La fille qui en savait trop
3. Tout l'univers
4. Death race ' 68
5. Johnny & Barbara
6. Night of J & B
7. ABC crime

Diskografi
1)DEBUT DEMO» cdr – 11/2003
2)A JOURNEY TO THE 75th » CD album (Rejuvenation Rec / JR prod / Theatre rec) – 12/2004
3)A JOURNEY TO THE 75th » LP (Migouri rec) – 12/2005
4)STEREODRAMA» CD album (Rejuvenation rec / Paranoid rec) – avril 2007
5)STEREODRAMA» LP (Migouri rec / Theatre rec / Rejuvenation rec / Paranoid rec) – avril 2007




Microfilm 2003 yılında piyasaya sürdükleri Debut demoları ile müzik hayatlarına başlamışlardır. Microfilmin kadrosunda yer alan müzisyenleri şöyle sıralayabiliriz. Gregory Cadu:Basse / Samples Cyril Chessé : Traitement sonore Guillaume Chiron : Guitare / Samples / Video Josué Fillonneau : Lumière / Scénographie Mathieu Guérineau : Batterie Yohan Landry : Guitare Louis Ribouillault : Lumière / Scénographie Topluluk hakında daha iyi bilgiler edine bilmeniz için gerekli linkleri sizlerle paylaşıcam. WEb Site: http://www.microfilm.tv
Myspace: http://www.myspace.com/microfilmband Bence arşivleriniz için gerekli bir albüm .

.

.

Öpücük